Hjem   Om meg   Kontakt
Bruk vaser som eggeskall på påskebordet | Marianne de Bourg
38779
post-template-default,single,single-post,postid-38779,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Bruk vaser som eggeskall på påskebordet

Små vaser av eggeskall er fine til små blomster og gåsunger. De er ikke bare enkle å lage, de er også helt gratis.

Jeg elsker å bruke det som er gratis når jeg skal dekke bord – og det som er lett tilgjengelig. Naturmaterialer er noe av det jeg liker aller best å pynte bordet med. For eksempel eggeskall!

Det ble et fint alternativ til vaser på påskebordet. Se bare her:

BORDDEKKING - DIY til påskebordet

Gåsunger, rosa ildtopp snittblomst, blomst fra kremhvit narciss i eggeskallvasen.

Her har jeg samlet på eggeskall i god tid før påske. Hver gang jeg brukte egg i maten, kakket jeg det forsiktig nærmest mulig toppen av egget for å få en fin vase av det, skylte det i vann og lot det stå på hodet og tørke.

BORDDEKKING - DIY til påskebordet

Jeg satte vasen av eggeskall i en eggekartong sammen med fargede egg og pastellfargede godteriegg.

Hvordan du farger egg naturlig med matvarer du finner hjemme, har jeg oppskrift på her: Farge egg til påske (med naturlig farge!)

BORDDEKKING - DIY til påskebordet

I noen av eggeskallene satte jeg kun primula, gåsunger eller narcisser. Og for variasjon brukte jeg dem i ulike kombinasjoner.

Ble det ikke fint?

Denne ideen kan brukes til andre fargekombinasjoner også. For eksempel et klassisk påskebord i gult og hvitt, som dette: Påskebord i hvitt og påskens egen farge gul. Eller til et bord i kun naturfarger. Det er bare å endre blomster og annen pynt.

Jeg har dekket bord med ulike typer naturmaterialer tidligere også:

I fjor dekket jeg et sommerbord med ville blomster jeg fant ute: Dekk et bord med det du finner ute i naturen i juli. I august i fjor dekket jeg et festbord pyntet med massevis av ulike strå som jeg plukket ute i august. Jeg har også dekket et frodig høstbord hvor mesteparten av pynten på bordet besto av grønnsaker

Håper du ble inspirert!

Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.