Hjem   Om meg   Kontakt
Ideer til dekking av påskens frokostbord | Marianne de Bourg
38759
post-template-default,single,single-post,postid-38759,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Ideer til dekking av påskens frokostbord

// INNEHOLDER REKLAME //

Her har jeg dekket et frokostbord i hvitt og påskens egen farge gul. Påskeliljer, egg og appelsinjuice på bordet skaper den helt rette påskestemningen.

Gult er solens farge – en optimistisk farge forbundet med glede, lykke og energi. Helt perfekt både til påske og vår!

Bordet er dekket med både servise, glass, bestikk og urtepotter fra serien Grand Cru fra Rosendahl. Jeg har dekket bord med dette servise tidligere også, blant annet dette bordet: et bord med det du finner gratis ute i naturen i juli. Fint det også.

Noen ideer fra dette påskebordet:

  1. Jeg brukte kun hvitt og gult. Det er jo påske!
  2. Bruk blomster i potte istedenfor avskårne.
  3. Lag bordkort av til og fra-lapper tredd på lange strå og tørkede blomster.
  4. Bruk syltetøykrukker til småkaker og annet godt.
  5. Pynt lokk (til syltetøykrukker o.l.) med fjær og bark.

Her er frokostbordet:

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

Friskt og vårlig frokostbord i hvitt og gult. / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

En til-og-fra-lapp på et strå lagt som pynt på servietten. / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

Syltetøykrukken ble også brukt til makroner. / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

Croissanter med appelsinsyltetøy, te og egg. Det skal ikke mer til for å lage en god påskefrokost. / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

…ja, og med appelsinjuice i glasset. Gult som solen, gult som påsken. / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

Og her er syltetøykrukken brukt til deilig syltetøy. / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

Alt på bordet er fra Grand Cru-serien til Rosendahl. / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

Litt ekstra pynt på servietten fordi det er påske. (Det søte strået kalles harelabb). / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

Håper det smakte! / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

Her ser du hvordan jeg dekorerte lokket. / Foto: Marianne de Bourg

BORDDEKKING - Påskens frokostbord

En bit bark som jeg fant ute + en hvit fjær – bundet sammen med hyssing. / Foto: Marianne de Bourg

Håper du lot deg inspirere av måten å dekke på, stemningen eller små dekorasjonstips,

Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.