Hjem   Om meg   Kontakt
Vårinspirasjon: Sarte pasteller, røff rotting og rå terrakotta! | Marianne de Bourg
38634
post-template-default,single,single-post,postid-38634,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Vårinspirasjon: Sarte pasteller, røff rotting og rå terrakotta!

Jeg har vært litt lei av interiør i det siste. Er det lov å si det? Førjulstiden er alltid hektisk i min jobb og jeg er som regel litt forsynt på ettervinteren. Ja, før lyset dukker opp og våren er i sikte. Da begynner energien igjen å boble.

Selv om vi bare skriver februar, har sola kommet inn på kjøkkenet her igjen, og da begynner det å krible litt. Jeg får et sug etter et lysere og lettere interiør når våren nærmer seg, pasteller er for eksempel noe jeg får veldig lyst på.

Her får derfor du litt vårlig inspirasjon som kanskje kan være deilig i snøtunge februar: Sarte pasteller, myk og skimrende fløyel, røff rotting og rå terrakotta, skinnende messing og friske grønne planter. Det er bare å nyte det mens vi venter på våren…

Forhandlerliste:

Håper du ble inspirert!

Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.