Hjem   Om meg   Kontakt
NYTTÅRSINSPIRASJON: Se jeg dekker årets siste bord! | Marianne de Bourg
38380
post-template-default,single,single-post,postid-38380,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

NYTTÅRSINSPIRASJON: Se jeg dekker årets siste bord!

// INNEHOLDER REKLAME //

Jeg dekket nylig et vakkert bord for Rosendahl Copenhagen som passer like godt til julens mange selskaper som til nyttårsfesten.

Du kan se mange fine bilder her: Lekkert festbord til jul og nyttår! Der deler jeg også mine beste tips til hvordan du kan dekke festbordet på mange forskjellige måter med det nøytrale hvite serviset Grand Cru fra Rosendahl.

Men videoen ble også veldig fin. Kanskje den kan være til inspirasjon også!

(Bordet er dekket i samarbeid med Rosendahl Copenhagen og alle produktene er derfra.)

Håper du likte bordet og fikk inspirasjon til dekking av ditt eget nyttårsbord,
Marianne :)

________________

Likte du dette? Lik og del gjerne på FacebookOg her er jeg på Instagram: @mariannedebourg

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.