Hjem   Om meg   Kontakt
God romjul - og jeg er semifinalist! | Marianne de Bourg
38327
post-template-default,single,single-post,postid-38327,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

God romjul – og jeg er semifinalist!

God romjul dere! Her er roen senket seg etter en koselig julaften med familien. 

Egentlig hadde jeg ambisjoner om å ha første juledag som slappe av-dag i år, som de fleste år. Gå i pysjen hele dagen og ikke gjøre noe som helst fornuftig. Men, rett før jul tikket nyheten inn i innboksen min om at jeg var plukket ut som semifinalist i Vixen Influencer Awards 2018, så i dag måtte jeg skrive litt om det.

Jeg er nå semifinalist og går videre til finalen i januar dersom jeg får nok stemmer.

Her er jeg på det nye kjøkkenet vårt! Det er ikke helt ferdig, men manglende lister og vegger som ikke er ferdigmalt synes ikke på bildet….

Så da maser jeg litt på dere som leser bloggen min. 😅 Om dere kan gi meg deres stemme. Det er så enkelt som å krysse av for navnet mitt og trykke på STEM.

Du kan gjøre det her: https://vixen.no/…/stem-pa-semifinalistene-vixen-influence…/

Det er uvurderlig for markedsføringen av navnet mitt (som jo er bedriften min), siden jeg jobber frilans og er avhengig av dette for å få oppdrag. Flere av mine konkurrenter har jobb eller annen inntekt ved siden av å ha Instagram eller blogg. Men for meg betyr dette alt, for rett og slett å ha noe og leve av.

Det ville bety mye for framtidige jobber om jeg vant – eller bare kom til finalen i Vixen Influencer Awards. 

HVA ER VIXEN?
Vixen Influencer Awards, tidligere kalt Vixen Blog Awards, er en samling norske medie- og reklamepriser og en kåring av Norges beste «influencere», det vil si bloggere og andre enkeltpersoner som inspirerer med nye ideer og påvirker holdninger og handlinger gjennom sosiale medier og andre kanaler.

Håper at du har lyst til å stemme på meg her:

https://vixen.no/…/stem-pa-semifinalistene-vixen-influence…/

Det er enkelt! Det er bare å krysse av ved navnet mitt (interiør er kategori nr 3 etter “mote” og “beauty”) – og trykke på stem-knappen!

Kanskje kan jeg da leve av det som jeg har hatt som hobby i mange år nå; min blogg! Det hadde vært fantastisk å jobbe med det jeg liker aller best.

Ha verdens beste romjul! 

Marianne :)

________________

Følg meg gjerne på Facebook og på Instagram: @mariannedebourg

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.