Hjem   Om meg   Kontakt
Julegave med tema "trær" | Marianne de Bourg
38210
post-template-default,single,single-post,postid-38210,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Julegave med tema “trær”

//REKLAME – SAMARBEID//

Her får du tips og ideer til juledekorasjoner, pynt og gaver – hver dag i tiden fram til jul!

Jeg viser hvordan du kan lage fine kranser, søte adventsstaker og gøyale adventskalendere, kreativ gaveinnpakking og koselig pynt til julebordet. Det meste er veldig enkelt og mye er laget av naturmaterialer. Mange av ideene passer dessuten til juleverksted for voksne. Velkommen hit til hyggelige juleforberedelser!

Her kommer nok et tips til kreativ gaveinnpakking :)

[ Bilder og video er laget i samarbeid med Kid Interiør. Alle produktene er lånt derfra. ]

Kreativ innpakking av julegave med hyssing, juletrepynt og til-og-fra-kort.

Kreativ innpakking av julegave med hyssing, juletrepynt og til-og-fra-kort. (Foto: Marianne de Bourg).

Julegave med tema “trær”
Til innpakking av denne julegaven valgte jeg “trær” som tema og rødt tråd. Jeg pyntet den nemlig både med gavebånd og grov snor/hyssing. I tillegg til til og fra-lappen, brukte jeg et lite dekortre og en bit tuja. 
Alt til denne innpakkingen er fra Kid Interiør. Hvis du ikke får tak i maken, kan du også lage noe lignende ved å bruke flere typer bånd og litt vintergrønt på pakken. Små figurer eller bitte små juletrekuler er også fint. 

Her ser du hvordan jeg gjorde det:

Happy innpakking!

Marianne :)

Følg med hver dag fram mot jul for enda flere juleideer!

Følg gjerne på Instagram (@mariannedebourg) og på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.