Hjem   Om meg   Kontakt
Jeg dekker julebord (video + borddekkingstips!) | Marianne de Bourg
37873
post-template-default,single,single-post,postid-37873,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Jeg dekker julebord (video + borddekkingstips!)

//ANNONSE – SAMARBEID//

Blir med hjem til meg, da vel! Jeg har nemlig dekket julebord igjen! Du får også noen supre tips som du kan bruke når du skal dekke bord til julens selskaper. 

Da jeg skulle dekke dette bordet, hentet jeg inspirasjon fra den klassiske julestilen som vi kjenner så godt – og som de fleste synes er veldig koselig i julehøytiden.

Håper du liker videoen og tipsene!

 

[ Julebordet har jeg dekket i samarbeid med Kid Interiør og alle produktene er derfra. ]

Mine beste tips når du skal dekke bord til julens selskaper (eller bare til familiemiddagen) er å begynne noen dager før og beregn god tid (mer enn du tror)!

Her kan du lese om hvorfor:

Mine beste borddekkingstips til julebordet

Et av mine aller beste borddekkingstips er å starte i god tid i forveien fordi alt tar alltid mye lenger tid enn man tror.

Og når jeg skriver i god tid i forveien, mener jeg både planleggingen, innkjøpet og selve borddekkingen.

For selv om det kanskje ikke ser sånn ut, er som regel de flotteste bordene presentert i magasiner og på sosiale medier godt planlagt, og som regel er det brukt lang tid på dem. Det er altså sjelden lurt å løpe rundt og dekke bordet et kvarter før gjestene kommer. Det blir som regel ikke så gjennomført.

Begynn derfor helst noen dager før. Dagen før er minimum. Da rekker du å se hva som funker og ikke. Da kan du prøve ut litt, flytte på ting og kanskje kjøpe til det du mangler.

Et annet tips er å overlate matlagingen til andre. For de som kan! Jeg elsker å pynte bord og velger heller den “jobben” fremfor å lage mat når vi skal ha gjester. Mannen min koser seg på kjøkkenet og unngår så gjerne bordpynting, så dette er en bra fordeling av oppgaver for oss begge.

Forhåpentligvis har jeg da prøvd ut litt på forhånd en dag før, og så satt av tid til å pusle med detaljene samme dagen, slik at det ikke blir stress. Da koser jeg meg, hører på musikk og tar et glass med musserende vin.

Kos deg med borddekkingen du også!

Julebord/kuvert dekket i klassisk stil, med dompap, rødrutet serviett og et reinsdyr.

Rødrutet, dompap og reinsdyret Rudolf – mer jul enn dette blir det ikke! (Foto: Marianne de Bourg)

Marianne :)

Her i bloggen kan du glede deg til nye juleideer hver dag fram mot jul!

 

PS – Følg gjerne på Instagram (@mariannedebourg) og Facebook :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.