Hjem   Om meg   Kontakt
Mitt juleverksted: Julegave med kanelstenger | Marianne de Bourg
37548
post-template-default,single,single-post,postid-37548,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Mitt juleverksted: Julegave med kanelstenger

Her får du tips og ideer til juledekorasjoner, pynt og gaver – hver dag i tiden fram til jul!

Jeg viser hvordan du kan lage fine kranser, søte adventsstaker og gøyale adventskalendere, kreativ gaveinnpakking og koselig pynt til julebordet. Det meste er veldig enkelt og mye er laget av naturmaterialer. Mange av ideene passer dessuten til juleverksted for voksne.

Velkommen hit til hyggelige juleforberedelser!

Julegave med kanelstenger

En velduftende gave er ikke å forakte. I alle fall ikke når den dufter av jul. Her har et knippe kanelstenger brukt som pakkedekor.

Julegave pyntet med kanelstenger.

Her har jeg pyntet julegaven med kanelstenger. (Foto og styling: Marianne de Bourg)

Julegaven er først pakket inn med papir i sort og hvitt. Deretter lagde jeg pynten, som består av noen kanelstenger som jeg bandt sammen med sort gavebånd og limte på pakken med dobbeltsidig tape. Den sorte trekulen farget jeg sort med tusj.

Du trenger:

  • Gavepapir og tape
  • Kanelstenger
  • En trekule
  • Sort tykk tusj
  • Sort gavebånd
  • Limpistol
  • Dobbeltsidig tape

Slik gjør du:

  1. Farg trekulen med den sorte tusjen og lim den på en liten bit med sort gavebånd.
  2. Når limet har tørket kan du binde det rundt kanelstengene og feste det på pakken med dobbeltsidig tape.

Jeg har kjøpt trekuler i forskjellige størrelser på Panduro Hobby, og de er fine å bruke til mye forskjellig. Jeg har blant annet brukt dem som pynt på flatbankede gamle sandkakeformer: Gavepynt og adventskalender av gamle sandkakeformer

PS – Hvis du viser fram noe du har laget fra denne bloggen tagg meg gjerne (#mariannedebourg) på Facebook eller Instagram. Følg gjerne også selvfølgelig! På Instagram (@mariannedebourg) og på Facebook :)

Marianne

Gled deg hver dag til nye juleideer i bloggen fram mot jul!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.