Hjem   Om meg   Kontakt
Bak kulissene: Et glimt av sannheten | Marianne de Bourg
37352
post-template-default,single,single-post,postid-37352,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Bak kulissene: Et lite glimt av sannheten

Bli med på en liten titt bak kameraet, da vel. Jeg tenkte nemlig at jeg skulle prøve å vise dere litt av hva som ligger bak et ferdig stylet bilde. 

Jeg har såå lyst til å vise at det kan være gøy med styling, men også slitsom, stressende og noen ganger også et fryktelig kaos. At det ligger mye prøving og feiling bak. Og ikke minst at dette er livet mitt (vårt) her hjemme og at det derfor sjelden er perfekt her hos oss… Har derfor planer om å ta bilder neste gang jeg har en stylingjobb her hjemme.

Bak perfekte glansbilde-bilder på blogger og Instagram kan det ligge temmelig mye jobb. Og når vi snakker om glansbilde…..ordet glansbilde kan i følge Wikipedia brukes i overført betydning om overdrevent idealiserte framstillinger. Ja, nemlig. Det er jo nettopp sånn det er – idealisert!

For bak bildene er det slett ikke sånn. Det er faktisk mye stygt og mye rot. Ikke fint i  det hele tatt. Det kan også til tider være fryktelig slitsomt å bo i et bomba horehus og vælva tivoli når jeg holder på med stylingjobber. Jeg ønsker meg et studio, som er mer praktisk enn å jobbe med dette hjemme, men akkurat nå har jeg ikke råd til det.

I alle fall, disse bildene er ikke tatt her hjemme (ganske tydelig, eller hva?), men fra fotostudioet der jeg tidligere jobbet. Der var det god plass å jobbe på. Definitivt en mer ideell arbeidssituasjon.

Foto og styling i fotostudioet ETTERBILDE

Her er jeg i full gang med å plassere gjenstandene sånn at de tar seg best ut på bildet. (Foto: Endelig mandag!)

 

Selv om det faktisk ikke ser så ille ut på bildet, rommer fotostudioet myye rot bak veggene her som du ikke ser på bildet.

Men jeg synes det er litt morsomt at du kan se hvordan det egentlig så ut! At den fine plankeveggen egentlig ble lagd av paller stilt opp foran en grønn vegg. En perfekt backdrop som det heter på fagspråket, eller bakvegg på alminnelig norsk. Og at flisegulvet er løse fliser lagt rett på betonggulvet.

Ser absolutt smashing ut det, ikke sant? :D

Foto og styling i fotostudioet FØRBILDE

Og sånn ble det ferdig bildet! (Foto: Endelig mandag!)

 

Det ble jo fint, men nå som jeg styler alt hjemme, er det ikke så enkelt. Da blir det kaos og rot i stua, spisestua eller kjøkkenet og midt i alt rotet skal vi lage mat, spise og leve.

Håper du synes det var litt artig å se hva som egentlig skjulte seg bak bildet. Jeg vil i hvert fall vise mer neste gang jeg jobber med foto og styling hjemme. Håper du vil se!

PS – Du kan også lese om hvordan det er å være gift med en blogger, som mannen min forteller om her: Min hverdag som passiv blogger.

Hilsen stylist og tilhenger av ryddighet, orden og harmoni, Marianne  de Bourg :)

 

— Følg meg gjerne på Instagram (@mariannedebourg) og på Facebook —

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.