Hjem   Om meg   Kontakt
Dekorer flasken med nyper, blåbærlyng og rognebær | Marianne de Bourg
36512
post-template-default,single,single-post,postid-36512,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Dekorer flasken med nyper, blåbærlyng og rognebær

Jeg prøver å bruke mest mulig naturmaterialer; frukt, bær, grønt og annet du finner gratis hjemme og ute i naturen. Det er fint til borddekking, men også som pynt på gaver og ellers i huset.

Det er så hyggelig å bruke de gavene som naturen gir oss i de ulike årstider. Det er også fint å kunne variere pynt på bord og interiøret etter som årstiden forandrer seg. Og det beste av alt er at det er gratis.

Derfor et lite tips fra meg i dag til deg som skal servere noe godt å drikke til gjester – eller deg selv i helgen. Pynt flasken med et bånd, nyper, blåbærlyng og rognebær. Nyper og rognebær har jeg sett ute nå, men blåbærlyngen har nok kanskje ennå ikke fått deilige nyanser av rødt.

How to decorate a bottle on your autumn table

Foto: Marianne de Bourg

Flasken med eplejuice er pyntet med et bredt bomullsbånd eller mellomverk – og en liten kvist med nyper og en med rognebær.

Hvis du får tak i litt flere nyper kan du jo lage nypesuppe eller nypesyltetøy. I mangel av nypesyltetøy har jeg som regel en pose med nypepulver i skapet, som jeg blant annet har laget eplechutney med nype av. Nyper er i følge matportalen.no faktisk de ville bærene som inneholder mest antioksidanter. Herlig, eller hva?

Håper du kan bruke tipset!

Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.