Hjem   Om meg   Kontakt
Vi blogger om mat og mote, kultur og kosthold, skjønnhet og sex | Marianne de Bourg
36089
post-template-default,single,single-post,postid-36089,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Vi blogger om mat og mote, kultur og kosthold, skjønnhet og sex

Det er vi som blogger i bloggportalen Influens.no jeg snakker om. Der blogges det også om bil, økonomi og trening. Reise kan du lese om  – og familie, hus, hage og håndarbeid. Har jeg glemt noe da? Ja, og god drikke. Det hører selvfølgelig med.   

Du visste kanskje ikke allerede at jeg blogger i samme portal (det vil si et nettsted) sammen med 22 andre voksenbloggere?

Hva er en voksenblogger, tenker du kanskje da. En voksenblogger er som ordet beskriver voksen og for å få være med i Influens.no må man faktisk ikke bare være voksen, men over førr (førti).

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Førti og fabelaktig! Femti og fantastisk! Cecilie Kjensli, Marianne de Bourg og Anja Holt // Foto: Bjørg Hexeberg 

Cecilie blogger om sex på ceciliekjensli.no til venstre, meg i midten (som er starstruck for å møte Cecilie, og ser ikke engang at Anja står ved siden av og blir med på bildet :D). Anja til høyre blogger om familie på lappeteppet.no

På Influens befinner altså den voksne generasjonen i bloggsfæren seg. Vi som skriver fra et voksent perspektiv, tilbyr gode tips, kunnskap og inspirasjon skreddersydd for 40+ målgruppen.

“Førti og fabelaktig? Femti og fantastisk? Seksti og supersprek? På Influens møter du Norges beste voksenbloggere på ett sted.” Sjekk ut selv: Influens.no

 

Her kan du lese mer om Cecilie, Anja og de andre Influens-bloggerene:

Anja Holt

lappeteppet.no

blogger om familie på lappeteppet.no

 

Anja Holt: Bloggen handler om hverdagen og alle de små øyeblikkene som gjør den bra. Jeg elsker å lage mat uten at jeg regner på innhold eller mengde. Er ganske aktiv og skriver gjerne om trening uten at jeg forteller hvor mange repetisjoner jeg tar på hver økt. Man må ikke delta i IronMan for å finne treningsglede. Best liker jeg å gå tur.

Jeg skriver en del om at jeg er 100 prosent mamma 50 prosent av året og om livet med store barn. Jeg vil gjerne bidra til å knuse fordommene om at alle skilsmisseunger gråter hele tiden og at mødrene deres aldri reiser seg igjen. Jeg vil vise at ved å ha fokus på de små tingene kan alle ha perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

Bjørg Hexeberg

bjorghexeberg.no

blogger om familie på bjorghexeberg.no

 

Bjørg Hexeberg: Jeg blogger om livet, menneskene jeg møter, gleder, sorger og noen ganger med litt skråblikk på meg selv. Det kan være barneoppdragelse, å bli farmor, det å miste et barn, sorg over ting som endres eller forsvinner, noen huskelapper om å ta vare på det som er akkurat nå. Jeg blogger fordi jeg liker å uttrykke meg på en plattform hvor jeg ikke redigeres i stykker, et sted hvor jeg slipper å forholde meg til faste maler. Jeg er fri på bloggen. Fri til å mene, fri til å dele.

 

Bodil Fuhr

bodilfuhr.no

Foto: Yoo Sun

blogger om mote, kultur og livet på bodilfuhr.no

 

Bodil Fuhr: Jeg blogger om alt fra mote, velvære og interiør til reise, kultur og personlige refleksjoner over «livet». Kort sagt, alt jeg har skrevet om i over 30 år som journalist i Aftenposten. Unntatt bil og biltesting, som er noe jeg har lyst til å prøve. Jeg blogger fordi jeg elsker å utforske nye ting og opplevelser, fordøye dem i stillhet og dele erfaringen med lesere. Kanskje få dem til å smile og bli litt smartere også.

 

Cecilie Kjensli

ceciliekjensli.no
Foto: Tøri Gjendal.

blogger om sex på ceciliekjensli.no

 

Cecilie Kjensli: Jeg er den frittalende dama fra media som snakker rett frem om sex og samliv uten å gjemme seg bak halvtygde undersøkelser. Jeg byr på egne og andres erfaringer i bloggen, for jeg mener at hvis vi skal få en realistisk forståelse av sex, er det viktig at vi lærer av hverandre. Jeg har reist landet rundt og forelest for leger, sexologer, medisinstudenter og helsepersonell og skrevet boken “Sex fra Ah til Åh”. Den har orgasmegaranti. Jeg ønsker som sexinspirator, blogger og via nettbutikken min, Cpunktet.no, å inspirere folk til mer sex i hverdagen, eller i det minste gjøre det beste ut av sitt eget, framfor å tenke på alle andres sexliv. 

 

Elizabeth Lingjærde

gullimunn.com

blogger om mat på gullimunn.com og om trening på aktivover50.no

 

Elizabeth Schanche Lingjærde: Jeg elsker å kjenne at jeg lever og har en kropp til å gjøre akkurat som jeg vil. Jeg har jobbet som journalist i mange år og skrevet flere bøker om kosthold. Nå studerer jeg ernæring. Jeg vil inspirere deg til å leve et aktivt liv som gir deg overskudd og glede.

Gunda Djupvik

altgodt.no

blogger om mat på altgodt.no

 

Gunda Djupvik: I bloggen Alt godt skriv eg om alt det gode i livet. Det vi delar med andre, det vi nyt og det som gjer dagane våre lysare. Eg har gitt ut boka Smalhans, ei kokebok fylt med gode oppskrifter og tips om økonomiske innkjøp og korleis ein held styring på matstellet gjennom tunge tider. 

 

Gunn Helene Arsky

gunnhelenearsky.no

blogger om mat og yoga på gunnhelenearsky.no

 

Gunn Helene Arsky: Jeg er frilans ernæringsfysiolog cand. scient., forfatter, yogalærer og vegetarkokk. Mat og yinyoga er min lidenskap, det som setter farge på hverdagen og som får kropp og sinn i balanse. På bloggen min deler jeg vegetariske matoppskrifter (også av det søte slaget – jeg ELSKER å bake!), fermenteringstips, skråblikk på ernæring og yoga samt informasjon om mat- og fermenteringskurs jeg holder og annet spennende.

 

Heidi Jaksland Kvernmo

iglasset.no

blogger om vin iglasset.no

Heidi Jaksland Kvernmo: Jeg kjenner en fløyelsmyk rødvin gli over tungen, nesen har allerede fanget opp dufter av mørke bær og urter. Foran meg sitter personen som har laget vinen og ser på meg med forventning.Jeg ønsker å fortelle de gode historiene fra vinens verden. Jeg har over 20 års erfaring fra vinbransjen, de første ti årene i Vinmonopolet og fra 2005 som vinskribent, blant annet i Nationen, Magasinet Det Gode Liv og som ansvarlig for vinstoffet i Appetitt. Jeg er også vinutdannet med WSET Diploma in Wines and Spirits, og er sertifisert Fine & Rare Wine Specialist fra det østerrikske vinakademi. Velkommen inn til et glass eller to!

Hild Andresen Bergère

fineforforty.no

blogger om mote på fineforforty.no

 

Hild Andresen Bergère: Jeg blogger om mote for damer, 40+. Jeg er utdannet klesdesigner og har mange års erfaring med å jobbe med mote, klær, passform, farger og tilbehør og det er dette jeg ønsker å dele med mine lesere. Hvordan kle deg best mulig i henhold til din personlighet, garderobe, budsjett og humør. Jeg har mye på hjertet når det gjelder faget mitt og jeg liker å skrive. Tilbakemeldingene jeg får gir en slik glede i hverdagen at jeg ikke ser noen grunn til å slutte.

Inga R. Holst & Vibeke Montero

bortebest.no

blogger om reise på bortebest.no

 

Inga R. Holst & Vibeke Montero: Gi oss jetlag, malariamedisin og kultursjokk! Gi oss øyeblikket vi går ut av en flyplass på et fremmed sted. Jaget etter nye horisonter er sterkere enn trangen til hjemmets lune trygghet. Til sammen har vi flere tusen reisedøgn i kofferten. Vi leverer reisereportasjer til de fleste av Norges mediehus. Her tar vi deg med bak kulissene i det vi mener er verdens beste jobb!

 

Ingeborg Moræus Hanssen

ingeborgmh.no

blogger om kultur og mennesker på ingeborgmh.no

 

Ingeborg Moræus Hanssen: Jeg er veldig opptatt av hvordan mennesker i Den Tredje Alder skal og bør delta i fellesrummet både i arbeidsliv, organisasjonsliv og politikk. På bloggen deler jeg blant annet mitt  engasjement i samfunnsspørsmål omkring kultur og media.

 

Marianne de Bourg (ja, det er meg! :D )

mariannedebourg.no

blogger om borddekking, drinker og blomster til hverdag og fest på mariannedebourg.no

 

Marianne de Bourg: På bloggen min får du 1000-vis (helt sant!) kreative tips og ideer til hverdag og fest. Kanskje du vet det fra før (siden du nå leser bloggen min) men jeg blogger om fest, sesong og høytider. Kanskje aller mest om borddekking, drinker, mat, interiør og blomster. Jeg har gitt ut boka Kreative bord som du kan bla i her og kjøpe her.

Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere deg. Tusen takk for at du besøker bloggen min!

Mette Gry Larsen

furulunden.no

blogger om hage på furulunden.no og om reise på urbantoglandlig.no

 

Mette Gry Larsen: 

Bloggen furulunden.no handler om hage. Jeg ønsker å spre hageglede med design, struktur, samplantinger og farger. Jeg ønsker også å formidle muligheten for at hage kan være et sted for rekreasjon, meditasjon og utfoldelse av kreativitet for flere enn meg.

Bloggen urbantoglandlig.no har reise som hovedfokus: Jeg er godt voksen og har mer erfaring fra eiendomsbransjen enn reiselivet. Men brått har jeg blitt bitt av reisebasillen! Jeg reiser til urbane og landlige steder og forteller om alt fra fot- og skiturer i fjellet, bilferier gjennom Europa til å rusle i trange brosteinsbelagte gater.

 

Tove Fevang

tovefevang.no

blogger om håndarbeid på tovefevang.no

 

Tove Fevang: Jeg blogger om håndarbeid og ting relatert til dette temaet. Jeg er udannet innen design, jobber som frilansjournalist og designer. Designer hovedsaklig strikking og hekling, har skrevet mange strikke-, hekle- og sømbøker.

Jeg blogger fordi jeg gjerne vil dele min kunnskap med andre, og mitt ønske er at andre skal ha like stor glede av håndarbeid som meg selv. Kan jeg bidra til det, så blir jeg veldig glad!

Tove Holter

matfor2.no

blogger om mat for to på matfor2.no og om kaker på idéfull.no

 

Tove Holter: 

Jeg er opptatt av MATglede og smakfulle idéer. Jeg synes det er morsomt å eksperimentere på kjøkkenet, og håper jeg kan inspirere deg til å teste ut nye oppskrifter. Jeg trives best i det kreative hjørnet, og jeg utfolder meg der når jeg lager mat, dekker bord, maler bilder, skriver dikt, taler og limericker, noe du også vil finne igjen her på bloggen min.

På Mat for 2, deler jeg min matglede i litt mindre skala. Gutta i huset har blitt voksne, så vi har gått fra å være 4 rundt bordet hver dag til 2 halvparten av tiden, og dermed kom idéen om Mat for 2. Oppskriftene her vil i hovedsak være i mindre skala, men når det kommer til ting som kan fryses eller brukes som restemat neste dag, vil de være større. Restemat = lettvint og like godt!

 

Og så til gutta:

Christian Kamhaug

enkeltspent.no

blogger om mannemote på enkeltspent.no

 

Christian Kamhaug: Enkeltspent er en blogg om klassisk herrestil – vi snakker dresser, slips, mansjettknapper og den slags. Bloggen kom til etter at en kollega i et annet PR-byrå mente at jeg alltid var så pent kledd at jeg burde burde lage en blogg om hvordan menn skulle kle seg. Selv om bloggen først ble startet som en spøk, har jeg selv hatt mye moro av å lage den, og jeg vet at jeg har mange lesere som setter stor pris på innholdet. Jeg har som misjon å gjøre norske menn litt stiligere, men å gjøre det med glimt i øyet og lune små dytt i riktig retning. Enkeltspent peker aldri finger – jeg vil aldri skrive hva du må ha på deg.

 

Eivind Berg

eivindberg.no

blogger om personlig økonomi på eivindberg.no

 

Eivind Berg: Jeg blogger om personlig økonomi og har delt inn bloggen i fire kategorier: Investering, sparing, forbruk og inntekt. Motivasjonen er tredelt: Jeg ønsker å dele min kunnskap om personlig økonomi. Jeg ønsker å fordype meg i temaer jeg er interessert i og jeg liker å bruke tiden på noe produktivt.

Gjermund Glesnes

detvondeliv.no

blogger om reise på detvondeliv.no

 

Gjermund Glesnes: Jeg blogger om reiser til alt fra Gokk og Dalstroka innafor til kjente feriemål, og har ett klart mål med bloggen: Å inspirere folk til å oppleve mer i ferien, oppdage nye steder og å forstå mer av kulturen de møter. Før jeg ble reiseblogger, jobbet jeg som reisejournalist i VG og Magasinet Reiselyst. Nå har jeg “ordentlig” jobb, så for meg er inntekten den samme uansett om du velger å bare reise i sofaen. Jeg prøver alltid å skrive innleggene slik at du får en god opplevelse der.

Hans Vidar Levinsen

nybiltester.no

blogger om bil på nybiltester.no

 

Hans Vidar Levinsen: Jeg blogger om biler, i all hovedsak tester av nye biler, men også annet bilrelatert som bilmesser, Oslo Motor Show, installasjon av DAB i eldre bil og bilpleie. Forsøker å teste biler så raskt de er mulig å teste hos forhandler.

Da vi skulle bytte bil, testet jeg grundig aktuelle kandidater. Jeg synes det er moro å kjøre og teste bil. Jeg fikk såpass mange spørsmål fra kolleger og andre om hva jeg syntes om de ulike bilene jeg testet at jeg valgte å lage blogg.

Ivar Johansen

ivarjohansen.no

blogger om politikk og samfunn på ivarjohansen.no

 

Ivar Johansen: Jeg er en bypolitiker i folkets tjeneste, som mangeårig medlem av Oslo bystyre for SV. Jeg blogger om aktuelle samfunnsspørsmål , lokalt, nasjonalt og internasjonalt. For eksempel om saker og forslag som er til behandling, og som jeg ønsker synspunkter og innspill på.

For meg er bloggen en del av min dialog med byens innbyggere, samtidig som jeg driver folkeopplysning. Bloggen informerer om hva jeg er opptatt av, og ikke minst: Det gir de besøkende mulighet til selv å ta kontakt om de har innspill.

Velkommen til Influens!

Der har du alle medbloggerne mine i voksenbloggportalen Influens. Fine folk!

Har du lyst til å følge med hva noen av disse fabelaktige bloggerne skriver om, kan du jo lagre Influens.no i nettleseren din. Så er det bare å fråtse i kvalitetslesestoff om:
 • økonomi
 • skjønnhet
 • sex
 • helse
 • politikk
 • familie
 • forskning og viten
 • mote
 • bil
 • kultur
 • hus og hage
 • motor
 • verktøy
 • reise
 • mat
 • håndarbeid
Håper du finner noe spennende og lese der. Ja, det gjør du forresten helt sikkert, jeg lover.
Marianne :)
1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.