Hjem   Om meg   Kontakt
Lanseringsfest av bloggportalen Influens.no på bursdagen min | Marianne de Bourg
36199
post-template-default,single,single-post,postid-36199,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Lanseringsfest av bloggportalen Influens.no på bursdagen min

Lanseringsfesten slumpet til å bli holdt nettopp på min bursdag. Og for en bursdagsfeiring det ble!

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Foto: Bjørg Hexeberg

Ankommer det fantastiske lokalet, spent og gleder meg til fest!

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Foto: Bjørg Hexeberg

Dette er Influens.no-gründerne: Inga R. Holst og Vibeke Montero, som startet den populære reisebloggen bortebest.no sammen i 2015.

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Foto: Bjørg Hexeberg

Her har flere ankommet og minglingen er i gang. Fine folk og bobler i glasset.

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Bjørg Hexeberg, Karen Eriksen og Marianne de Bourg / Foto: Bjørg Hexeberg

Jeg kjente i utgangspunktet ingen der fra før, bortsett fra at det gjorde jeg visst allikevel :D

Bjørg som titter fram der nede  jeg hadde vært hjemme hos for mange år siden i forbindelse med en boligreportasje. Hun blogger om familie på bjorghexeberg.noKaren som jeg snakker med her er stylist og blogger om mote på blinyblogg.no. Siden vi begge er stylister, Karen motestylist og jeg interiørstylist, har vi jobbet med og for mange av de samme folkene, bladene og magasinene, og hadde mye å snakke om. Alltid gøy å snakke med folk i bransjen. Særlig når man ellers sitter mutters alene på hjemmekontoret dag ut og dag inn.

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Foto: Bjørg Hexeberg

Tove med matbloggen idefull.no er mester for festens nesten 200 (!) makroner. Siden jeg hadde bursdag og skulle ha stor fest hjemme helgen etter, ga hun meg en stor eske med makroner som jeg kunne ta med hjem etter festen og servere på min egen fest.

Makronene inneholdt tre forskjellige fyll; brunostkrem, sitron- og appelsincurd og bringebærcurd. Vil du lage gode makroner selv, kan du trygt bruke hennes oppskrifter. Hun har gått på makronkurs hos Sverre Sætre. Behøver jeg si mer?

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Cecilie Kjensli, Marianne de Bourg og Anja Holt // Foto: Bjørg Hexeberg

Cecilie blogger om sex på ceciliekjensli.no til venstre, meg i midten (som er starstruck for å møte Cecilie, og ser ikke engang at Anja står ved siden av og blir med på bildet :D). Anja til høyre blogger om familie på lappeteppet.no

Cecilie og jeg kjente ikke hverandre fra før, men hun hadde meg gave til meg siden jeg hadde bursdag samme dag, slå den!

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Foto: Bjørg Hexeberg

En liten lekker leppestift? Nope! En minivibrator som til forveksling ligner en leppestift. Ikke flaut å ha i veska med andre ord. Eller bli stoppet med den i sikkerhetskontrollen. Tipper den er å få kjøpt i Cecilies nettbutikk Cpunktet.no.

Sånt blir man jo nesten bestevenner av:

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Moro!

Etter festen var slutt tok mange turen til Sofienbergparken.

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Vibeke Montero, Inga Ragnhild Holst og Hild Andresen Bergère // Foto: Bjørg Hexeberg

Fra venstre, Vibeke og Inga, som blogger om reise på bortebest.no. Til høyre festens mest smashing var definitivt dama til høyre, Hild, som blogger om mote på fineforforty.no

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

Bjørg Hexeberg og Vibeke Montero

Og her er Bjørg til venstre, som jeg har fått lånt mesteparten av bildene fra. Hun blogger om familie på bjorghexeberg.no, og en av gründerne bak Influens.no Vibeke, som også er reiseblogger på bortebest.no

My birthday BLOGG mariannedebourg.no

For en hyggelig gjeng! For en hyggelig kveld! For en hyggelig bursdag! Håper vi sees igjen snart :)

Marianne :)
No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.