Hjem   Om meg   Kontakt
FREDAGSDRINKEN: Explorer Ice Cream (med gin, is og ingefær!) | Marianne de Bourg
34629
post-template-default,single,single-post,postid-34629,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

FREDAGSDRINKEN: Explorer Ice Cream (med gin, is og ingefær!)

Er du enda ikke bitt av GT-basillen, bør du allikevel ikke avskrive gin helt enda. En flaske gin i barskapet som aldri blir drukket er en ypperlig unnskyldning for å sette kreativiteten i arbeid og finne på noe godt! Er du klar for noe nytt og spennende? Ta en titt på disse drinkforslagene med gin.

Jeg har prøvd meg på noen få drinker og cocktails med gin og selv om det ikke er mitt absolutte favorittbrennevin, har jeg laget noen varianter som ble bra, og som kan være deilige og forfriskende drinktips når det er så varmt som nå.

En klassisk og enkel Gin & Tonic (eller GT som den også blir kalt) har enkle smaker, smaker for deg som ikke er så glad i det søte. Jeg har også lagd en Gin Fizz med agurk, lime og mynte, som er gode sommersmaker!

Drinken jeg deler oppskriften på her, er ikke min, men laget av bartender Oskar Johansson, som blant annet har jobbet som barsjef på Cocktailbaren Corner Club i Stockholm. Jeg har ikke smakt den, men synes den var så visuelt fristende og kreativ med iskremkule og ingefær, så jeg har satt den på listen over drinker jeg skal teste ut.

Explorer Ice Cream

Explorer Ice Cream

 • 4 cl Explorer Gin eller din foretrukne gin
 • 15 cl Tonic Water
 • 1 kule ekte vaniljeis
 • 1 stk ingefær

Fremgangsmåte: Miks en gin og tonic i et stort vinglass. Legg så i finskåret fersk ingefær. Topp drinken med en kule vaniljeis og server med skje.

Jeg har såå sansen for enkle drinker. Her er mine oppskrifter på enkle drinker med kun to ingredienser:

Håper du fant en oppskrift du kan bruke!

Og fortell gjerne i kommentarfeltet under om det er drinker du savner oppskrift på :)
Marianne

2 Comments
 • Rikke

  08/06/2018 at 4:52 pm Reply

  Jeg laget hylleblomstsaft i fjor sommer, og bandet med gin, farris og lime ble det den ultimate sommerdrinken

  • Marianne

   08/06/2018 at 5:07 pm Reply

   Åh, høres helt nydelig ut! Og ekstra moro når du har laget saften selv :)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.