Hjem   Om meg   Kontakt
Supre, spennende og staselige konfirmasjonsbord | Marianne de Bourg
34803
post-template-default,single,single-post,postid-34803,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Tips og ideer til konfirmasjonsbord

Det er konfirmasjonstid og jeg har funnet fram mine beste tips til borddekking, blomsterdekorasjoner og serviettbretting til den store dagen. 

Nedenfor finner du linker til 17 fine festbord som passer til konfirmasjon, minst 6 ideer til blomsterdekorasjoner og mer enn 13 ideer til serviettbretting. Håper noe faller i smak!

Staselig og romantisk bord i rosa og gull

Wedding table styled by me
Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg

Dette bordet dekket jeg til bryllup, men det passer også ypperlig til en konfirmant som liker rosa. Det er høytidsstemt og romantisk med gull som glimrer og vaser som bugner av blomster i ulike rosa nyanser. Her ser du flere bilder av bordet.

TO HERLIGE KONFIRMASJONSBORD MED KERAMIKK OG SUKKULENTER


Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg

Her har jeg dekket to perfekte bord til tenåringen som ønsker seg et moderne og trendy festbord på sin konfirmasjon. De to kreative bordene kan du lese om her!

BLOMSTERTIPS TIL KONFIRMASJONSBORDET

INTERIØRTIPS-BLOGG-borddekking-festbord-fersken-konfirmasjon
Foto/Mester Grønn: Mester Grønn 

Rosa og blått er vanlige farger på konfirmasjonsbordet, men andre farger kan også brukes. Denne vårlige blomsterdekorasjonen med friske grønne nelliker og roser i sart fersken passer både til konfirmasjon og andre fester. Se mer av denne dekorasjonen her.

KONFIRMASJONSBORD I ULIKE NYANSER AV ROSA

INTERIØRTIPS - BORDDEKKING: Dekk et feminint festbord til dåp, konfirmasjon og jentefest
Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Dette fine festbordeti sart rosa og sterk korall er superaktuelt nå som konfirmasjonssesongen er i gang. Bordet er forresten også perfekt også til dåp og jentekveld. Se alle detaljer fra bordet her.

INSPIRASJON TIL VÅRLIG FESTBORD

white and grey table decor
Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg

Dette festbordet dekket jeg først med flaggvimpler til nasjonaldagen, men så kom jeg på at bordet uten flagg også kan passe til andre anledninger som dåp, konfirmasjon og jubileer av ulike slag. Se det her.

SERVIETTBRETTING: STJERNE

Napkin folding for wedding table
Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg 

Denne flotte stjernen er brettet til ett av tre bryllupsbord jeg stylet. Serviettstjernen passer like godt til konfirmasjonsbordet som til bryllupsbord og dåpsbord. Se hvordan du bretter den her.

5 KREATIVE BORD MED SERVISET MARSEILLE


Foto/styling: Marianne de Bourg

Her har jeg dekket fem ulike bord med samme servise. Jeg brukte Marseille fra Tilbords, som er et finservise med vakker dekor som passer til store anledninger, men også til mer uformelle settinger når man kombinerer det med de rette elementene. Noen av disse bordene passer også til konfirmasjon. Ta en titt her!

BLOMSTERDEKORASJON I HVITT TIL FESTBORDET

BLOMSTERDEKORASJONER til fest, borddekking og konfirmasjon
Foto/styling: Mester Grønn

Denne hvite blomsterdekorasjonen med hvit hortensia og hvite orkideer er ren og enkel, og vil derfor passe til nærmest enhver anledning og ethvert bord; til konfirmasjonsbord, dåp, bryllup og andre festbord. Mer om dekorasjonen her.

KLASSISK BORD I NYANSER AV GRÅTT

3 different table settings for a wedding
Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg 

Her har jeg brukt ulike dempede nyanser av grått sammen med blomster i grønt og hvitt. Skinnende sølv sørger for en høytidelig stemning. Se hele bordet her.

1 BORD – 3 STILER (HVITT, ROSA ELLER GRØNT…).

Romantisk rosa, forfriskende grønt eller elegant hvitt – hva velger du? Bli med når jeg dekker bord i tre ulike fargepaletter! Festbordene dekket jeg til dåp, men med en vårlig og sart fargepalett passer det like fint til konfirmasjon og bryllup. Se alle tre bordene her.

table setting with all white decor
Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg 

Bordet dekket med kun hvitt…

Small vases with flowers on table setting
Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg 

Det samme bordet, men her tilføyde jeg rosa.

carnations table setting
Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg 

Og til slutt et bord i friskt grønt. Se alle tre bordene her.

FESTBORD TIL DÅP ELLER KONFIRMASJON

INTERIØRTIPS – BORDDEKING: Festbord til dåp eller konfirmasjon
Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Et festbord i blå, grønne og turkise nyanser til dåp, konfirmasjon. Eller kanskje vår- og sommerfesten? Ta en titt på bordet her.

LAG SELV VAKRE BLOMSTERDEKORASJONER TIL FESTBORDET

Kuler laget av eucalyptusblader festet med knappenåler

Foto/styling: Mester Grønn

Er ikke disse kulene vakre? De passer på alle slags festbord. Både til bryllup, dåp og konfirmasjon. På sommerbordet og julens bord. Se hvordan du lager dem her.

SERVIETTBRETTING: LOTUS

Napkin folding ideas
Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg 

Denne uka er det tema bryllup i bloggen og jeg viser tips til hvordan serviettene kan dekkes på festbordet. Denne servietten brettet som en lotusblomst passer like godt både til bryllupsbord, konfirmasjonsbord og til andre festbord. Se hvordan du bretter den her.

FEMININT FESTBORD TIL KONFIRMASJON OG JENTEFEST

INTERIØRTIPS-Borddekking-av-feminint-festbord-01
Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Dette er et bord i feminin stil inspirert av mote som passer både til konfirmasjon og jentefest. Hele bordet ser du her.

SERVIETTBRETTING OG BLOMSTER: 1 KUVERT – 10 MULIGHETER

10 ideas with flowers and napkins for the table
Foto/styling: Marianne de Bourg

Her viser jeg hvordan du med et nøytralt utgangspunkt kan dekke bordet på mange forskjellig måter. Jeg brukte nøytral festduk og linservietter i hvitt sammen nøytralt servise, og dekket ti ulike kuverter. Se de kreative kuvertene her.

SERVIETTBRETTING: BLOMST

NAPKING FOLDING FLOWER 9Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg 

På dette bordet er pudderrosa papirservietter vakkert brettet som blomster og plassert på hver kuvert. Her ser du hvordan

BLOMSTERDEKORASJONER I SORT OG HVITT TIL FESTBORDET

INTERIØRTIPS-Dekk-sommerbordet-i-stram-stil
Foto/styling: Mester Grønn

Et enkelt hvitt servise er noe vi alle har i skapet. Ved å bruke hvite blomster og litt grønt blir stilfullt og elegant. Innkjøp av tre ulike buketter med blomster i hvitt er alt som skal til. Her ser du mer av bordet.

UFORMELT BORD I MODERNE STIL

Modern scandinavian wedding table decorFoto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg 

På dette festbordet er det brukt nøytrale farger på duk og pynt, og blomstene står for det fargerike innslaget. Duken er en klassisk festduk, mens vaser og telysholdere er holdt i moderne stil. Her ser du detaljer fra bordet

BLOMSTERDEKORASJONER I ROSA, LILLA OG LYNG

BORDDEKKINGSTIPS - rosa-lilla-bord-til-konfirmasjon
Foto/styling: Mester Grønn

En blomsterdekorasjon til konfirmasjonsbord, dåp, bryllup og andre festbord. Med lys rosa hortensia, mørk rosalilla lyng, grågrønn eukalyptus. En flott fargekombinasjon til konfirmanten som ikke ønsker det for sart og søtt. Se flere detaljer av blomsterdekorasjonen her.

ROSER OG PEONER I ROSA PÅ KONFIRMASJONSBORDET

INTERIØRTIPS Borddekking-rosa-konfirmasjonsbordFoto/styling: Mester Grønn

Enda en blomsterdekorasjon i rosa nyanser: Rosa peoner, hortensia og roser i krem og sart rosa – skjønnere og mer feminint blir det ikke. Flere bilder her.

Mer om konfirmasjonsforberedelser:

Jeg kan også tipse om min bloggvenninne Anja som har laget en nyttig guide til stressfri konfirmasjon, samt en veiledning for skilte foreldre.

En annen bloggvenninne Bjørg, har skrevet et langt blogginnlegg om sine erfaringer fra konfirmasjon for 53 gjester på ganske lavt budsjett.

Og til slutt – en liten bonus: 10 GAVETIPS TIL KONFIRMANTEN. Kanskje får du noen ideer der også.

Håper du ble inspirert av og kan bruke noen av tipsene!

Marianne :) 

 

Kunne du tenke deg boka mi? Du kan bestille den her:

Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.

————–

Noen av linkene ovenfor inneholder kommersielt innhold. Det vil si at jeg ikke får betalt for å skrive denne bloggposten, men at jeg for eksempel linker til stylingjobber jeg har gjort tidligere og fått betalt for før. Jeg reklamere også for min egen bok.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.