Hjem   Om meg   Kontakt
Klassisk bryllupsbord i nyanser av grått | Marianne de Bourg
34518
post-template-default,single,single-post,postid-34518,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Klassisk bryllupsbord i nyanser av grått

// I SAMARBEIDE MED KID INTERIØR //

Skal du gifte deg til sommeren? Da skal jeg vise noen ideer til borddekkingen med dette klassiske bryllupsbordet som jeg har stylet for Kid Interiør.

Her har jeg brukt ulike dempede nyanser av grått sammen med blomster i grønt og hvitt. Skinnende sølv sørger for en høytidelig stemning.

PS – Foruten glass, servise og bestikk er alle produkter fra Kid Interiør.

Foto: Kid Interiør / Styling: Marianne de Bourg

3 different table settings for a wedding

Her har jeg valgt vaser med litt høyde på for at bordet skal få et elegant preg. Jeg plasserte klare vaser i ulik høyde med forskjellige blomster langs midten av bordet. I tillegg er det satt blomster i noen av telysholderne. Bordet bugner av blomster uten at det virker rotete og ødelegger den litt stramme stilen.

Tablescape Classical Wedding - Styled by me

Sølv blir ofte brukt på festbord sammen med hvite duk, men her har jeg brukt sølv sammen med duk i en mørk grå nyanse. Se hvor lekkert det ble!

Napkin folding STAR

Serviettene er brettet til flotte stjerner.

Bryllupsbord, konfirmasjonsbord eller festbord i grått, hvitt og grønt

Jeg har brukt telysholdere i to ulike størrelser på bordet, de minste til telys og de største er brukt som vaser. Når man skal dekke bord, er det smart å huske på at mange pyntegjenstander kan brukes til annet enn det de er ment for

Tabledecor, tips and ideas for wedding table

I vasene står olivengrener og kala, og i telysholdere er det plassert brudeslør. Med blomster holdt kun i grønt og hvitt får bordet en rolig og harmonisk fargepalett.

Wedding table inspo and ideas

I de største telysholdere plasserte jeg fyldige buketter med klassisk brudeslør. Enkel dekor som passer perfekt på bryllupsbordet.

TABLE SETTING with both paper napkins and linen napkins

Her har jeg brukt to typer servietter på bordet, både stoffservietter i samme stoff og farge som duken, samt papirservietter brettet i stilig stjerneform. De siste er ment mest som dekor.

hashtag wedding table

I en sølvramme er brudeparets hashtag plassert, slik at bilder fra den store kvelden kan deles på Instagram. En liten gave til gjesten er pakket inn i bordet farger.

Dette var det andre av tre bryllupsbord jeg stylet for Kid Interiør. Det første kan du lese om her: Staselig og romantisk bryllupsbord i rosa og gull. Følg også gjerne med på bloggen for ideer til flere fint dekkede bryllupsbord senere og følg med på Instagram: @mariannedebourg

Kjenner du noen som skal gifte seg? Del dette innlegget med dem, da vel! :)

Du kan også se flere av bryllupsbord og andre borddekkingsideer på inspirasjonssidene til Kid Interiør og på Instagram @kidinterior

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.