Hjem   Om meg   Kontakt
5 borddekkingstips til et grønt julebord | Marianne de Bourg
34306
post-template-default,single,single-post,postid-34306,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

5 borddekkingstips til et grønt julebord

Hvor tidlig synes du egentlig at vi kan pynte til jul? Det er ingen regler, heldigvis, og jeg pynter selv når jeg føler for det. 

Når jeg vil snikpynte litt før det føles ”lovlig”, lager jeg gjerne julestemning  ved å bruke grønt, som er en mer dempet julefarge enn rødt. Her har jeg laget noen borddekkingstips i samarbeid med Kid Interiør.

(Alle produktene er lånt fra Kid Interiør og du kan finne dem i butikk nå).

Christmas table the nordic way - typical scandinavian hygge with green and neutrals

 

GRØNT ER SKJØNT: Her har jeg brukt en grønn linduk og papirservietter i beige og grønt. Fint også lenge før jul – og på hytta. Dette bordet passer høsten igjennom, synes jeg.

Pine cones on a tray or in a basket

KONGLER I KURV: Har du plukket kongler i skogen, er det fint å bruke dem som dekor mens man venter på julen. Vi la gran- og furukongler i en kurv og på et fat, og tenker at disse kan stå fremme hele desember. Litt til pynt, men også praktisk å ha dem fremme når juledekorasjonene skal lages.


My Christmas table with Eucalyptus on a napkin

LITT GRØNT PÅ TOPPEN: Ved å bruke julens blomster og grønt på bordet tilføres en anelse julestemning på enkelt vis. Her har vi brukt eukalyptus, men også vintergrønt, grener med røde bær (Ilex) og røde eller hvite tulipaner er flott på servietten.

 

Easy peasy Christmas decorated napkins

 

FINT PÅ KUVERTEN: Julekulene kan tas frem lenge før juletreet skal pyntes. De kan brukes som pynt på pakkene og på kuverten når du dekker bord. Denne julekulen i miniversjon fikk gjøre litt ekstra stas på bestikket sammen med en gren fra Ilex.

A ribbon makes a super easy napking decoration

ENKEL PYNT MED BÅND: Også må vi ha litt rødt når julen nærmer seg. Pyntebånd i rødt og hvitt skaper julestemning på alt fra gaver til servietten.

Håper du ble inspirert!

– Marianne :)

Følg meg gjerne på Instagram: @mariannedebourg

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.