Hjem   Om meg   Kontakt
Julens soverom i tre stiler | Marianne de Bourg
34305
post-template-default,single,single-post,postid-34305,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Julens soverom i tre stiler

Her har jeg stylet tre ulike soverom for Kid Interiør hvor jeg har forsøkt å lage inspirasjon til hvordan du kan pynte litt ekstra på soverommet til jul enten julen feires på fjellet, på landet eller i byen. 

Jeg kalte stilene Jul i byen, Jul på landet og Jul på fjellet, men alle tre soverommene passer selvfølgelig også hvor det måtte være :). Håper du liker dem!

Jul i byen

Lin, fløyel og små innslag av gull som glimrer. Moderne grått, stramt sort og med grønt som i de norske skoger.

3 different Christmas bedroom stylings I have done in collaboration with Kid Interiør

Foto: Kid Interiør

Moderne jul på soverommet med sort og litt gull som sier glam. Med  mørke nyanser av grønt som minner om skog, gran og furu. Med utgangspunkt i ett deilig lin sengesett i en vakker grønn nyanse ble dette soverommet  både delikat og lunt. Her er det bare å kose seg med en god bok og kaffe på sengen hele julen igjennom. Denne stilen kan du bruke på soverommet hele året!


Jul på landet

Fløyel og flanell. Klassiske ruter og striper i rødt, duftende lys og puter med broderier.

jul på landet soverom

detaljbilde puter og kopp

detaljbilder puter og duftlys

Rødt og hvitt må vi ha til jul. Litt grønt også. Mer julestemning enn med disse fargene blir det ikke. Julens fineste soverom har sengesett i flanell, et hav av puter og et ekstra ullpledd for kosens skyld. En god kopp jule-te og et duftende lys skaper ekstra stemning. Og husk – et varmt og mykt sengesett i flanell er ikke bare noe vi behøver bruke til jul. Det passer hele vinteren igjennom!


Jul på fjellet

Reinsdyr, pels og skinn, lyst tre og grov strikk. Naturfarger- og materialer.

jul på fjellet soverom

detaljbilde puter og lykt

detaljbilde pelspledd og reinsdyr på vegg

Et vintervakkert soverom i beige, brunt, grått, sort og hvitt. Vinterens kjølige farger er både klassiske og tidløse, og julestemningen skapes ved å tilføre elementer fra norske fjell og skoger; varme pledd av pels og strikk, print med trær og snøfnugg. Og når skogens konge titter innom og reinsdyret Rudolf henger på veggen får vi den garantert julestemning. Dette soverommet er like deilig til jul hjemme som på hytta på fjellet hele året!

Håper du ble inspirert!

– Marianne :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.