Hjem   Om meg   Kontakt
Alle kan sy | Marianne de Bourg
33833
post-template-default,single,single-post,postid-33833,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Sy din egen sommergarderobe

BOKTIPS: Småbarnsmor, klesdesigner – og nå forfatter av sin fjerde sybok! Mari Melilot ligger ikke på latsiden og vil få flere til å finne frem symaskinen!

I sin siste sybok, Alle kan sy, viser Mari Melilot deg hvordan du enkelt kan sy din egen garderobe med flotte kvalitetsplagg. Det er mye lettere enn du tror, og syr du dine egne klær er du sikker på å få plagg som passer akkurat deg – både figur, stil og lommebok!

Alle-kan-sy-av-Mari-Melliot

  • Tittel: Alle kan sy
  • Sjanger: Hobby og håndarbeide
  • Forfatter: Mari Melliot
  • Antall sider: 152
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Pris: Kr 379

I denne boken tar hun utgangspunkt i enkle, firkantede og runde former for å sy klassiske, søte, tøffe og helt unike klær. Her finnes både yttertøy, fritidsklær og antrekk til kontoret.

– Jeg vil vise deg hvordan du kan lage fine og enkle plagg og tilbehør, og samtidig få den gode mestringsfølelsen, sier Mari Melilot som er utdannet klesdesigner ved Kunsthøgskolen i Oslo.

#SOMMERSØM: Mari Melilot vil få flere til å sy. For ifølge forfatteren og klesdesigneren er det mye lettere enn du tror!

Smale skuldre, brede hofter eller helt motsatt? Syr du dine egne klær er du sikker på å få plagg som passer. I tillegg til plagg får du også oppskriften på enkle og matchende vesker, nett og sekker og i slutten av boka er det eget mønsterark med enkle snittmønstre du kan gi deg i kast med så snart du har mestret de mest grunnleggende teknikkene.

Mari Melilot viser deg hvordan du enkelt kan sy din egen garderobe!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.