Hjem   Om meg   Kontakt
Ideer til enkelt påskebord i nøytrale og dempede nyanser | Marianne de Bourg
33741
post-template-default,single,single-post,postid-33741,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Ideer til enkelt påskebord i nøytrale og dempede nyanser

BORDDEKKING:

Da har jeg dekket enda et påskebord, ganske likt det forrige, men denne gangen brukte jeg bare naturfarger.

Jeg er nemlig så fornøyd med spisebrikkene av jute og gardinen jeg bruker som duk (som også er av jute), at jeg har hatt dem liggende på kjøkkenbordet siden forrige borddekking, som du kan se her. Det er utrolig koselig med duk og spisebrikker også til hverdagsmiddager på kjøkkenbordet. Kan anbefales! Det behøver ikke være helg og det behøver ikke komme gjester.

BORDDEKKING påske naturfarger egg fjær

På bordet brukte jeg det jeg hadde av glass og servise fra Eva Solo. Som regel pleier jeg å mikse, men denne gangen gjorde jeg et unntak. Det ble allikevel en miks; hvite tallerkener med riller og skåler/boller i en deilig blå-grå-grønn nyanse. Jeg liker det softe/myke uttrykket bordet får av de dempede og nøytrale fargene.

PS – Kan du også se at glasset burde vært vasket ;0)

DEKK bordet med egg, fugler og fjær til påske

Som på det forrige bordet, brukte jeg påskeegg i papp fra Panduro Hobby., som jeg har pyntet med fjær. På noen av eggene limte jeg fjær over det hele og andre fikk bare en enkelt fjær bundet fast med hampsnor. Enkelt og veldig koselig påskepynt!

PAASKEBORD i naturtoner med glass fra Eva Solo

De enkle hvite linserviettene bare brettet jeg og la bestikket oppå. En rask og enkel 5-minutters hverdagsoppdekking.

BORDDEKKINGSTIPS til paåke med egg og fugler

Spurveparet fra Kay Bojesen er et vårlig innslag.

BORDDEKKING i naturfarger med XL glass fra Eva Solo

Glassene fra Eva Solo har skråkant og formen kan minne litt om egg, synes jeg. De store vinglassene fra samme serie er i en magnum-størrelse på 90 cl hvor den store overflaten forsterker vinens duft, mens skråkanten skal gjøre at vinens aroma og smak kommer ekstra godt til sin rett. Vinglasset er utviklet for mer komplekse og fyldigere viner som trenger mer oksidasjon til å utfolde seg.

Et superenkelt bord i duse farger, fint til de uformelle påskemiddagene som straks er rundt hjørnet. Jeg gleder meg!

Håper du ble inspirert!

– Marianne :0)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.