Hjem   Om meg   Kontakt
Sukkerfri og melkefri hvit sjokolade | Marianne de Bourg
11549
post-template-default,single,single-post,postid-11549,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Sukkerfri og melkefri hvit sjokolade

Prøv å lage din egen hvite sjokolade. Hvit sjokolade faller gjerne bedre i smak hos barn enn mørk sjokolade. Perfekt som lørdagsgodt, som voksengodteri i påsken og selvfølgelig perfekte i påskeegget!

Her kommer de hvite sjokoladebitene marsjerende…

Ingeniørfruens-hjemmelagde-sukkerfri-og-melkefrie-hvite sjokolade

Foto: Ingeniørfruen

Sukkerfri og melkefri hvit sjokolade

(Tilsvarer ca 1 sjokoladeplate)

Smelt kakaosmør på svak varme i en kjele. Hakk cashewnøttene fint i en food processor. Ha i SukrinMelis og vaniljepulver i beholderen og kjør til blandingen er glatt. Hell i sjokolade- eller konfektform og sett i kjøleskap – eller i fryser i 30 minutter. 

Ingeniørfruens-hjemmelagde-sukkerfri-og-melkefrie-hvite sjokolade-til-påskeegget

Den fine sjokoladeformen er kjøpt på Traktøren. Foto: Ingeniørfruen

Denne oppskriften er sukkerfri, lavkarbo, glutenfri, vegetarisk og laktosefri/melkefri. Den inneholder ikke egg eller soya, og er Paleo dersom du bruker honning som søtningsmiddel.

Ha en fin dag!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.