Hjem   Om meg   Kontakt
Slik syr du stoffservietter med fine hjørner | Marianne de Bourg
33576
post-template-default,single,single-post,postid-33576,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Slik syr du stoffservietter med fine hjørner

Da jeg fant syveiledning til hvordan sy stoffservietter med pene hjørner ble jeg så glad. Jeg har nemlig lenge hatt lyst til å sy linservietter, men så har jeg vært usikker på hvordan jeg skulle få hjørnene like pene som dette.

Sy linservietter

Foto: Stoff & Stil

Her ser du hvordan:

Slik syr du hjørnene på tekstilservietter

Veiledningen er en av mange gratismønstre hos Stoff & Stil. Du finner flere her: Stoff & Stil

Du kan også se hvordan du bretter servietter som her

Håper du ble inspirert!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.