Hjem   Om meg   Kontakt
Borddekking i hvitt på hvitt (ikke kjedelig, nei!) | Marianne de Bourg
33502
post-template-default,single,single-post,postid-33502,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Borddekking i hvitt på hvitt (ikke kjedelig,nei!)

BORDDEKKINGSTIPS:

Hvitt på hvitt behøver slett ikke være kjedelig. På dette klassiske bordet har den klassiske hvite duken og hvitt servise fått en ny vri.

I tillegg til hvit duk er det nemlig brukt tekstiler lag på, alt i hvitt, med hvite løpere og hvite dekkebrikker. Til og med hvitt bestikk er det brukt på denne borddekkingen. Hvite lysestaker og hvite lys likeså. Så enkelt, men så fint!

Alle foto: Zara Home

BORDDEKKINGSTIPS Hvitt bord fra Zara Home Pure White

Foto: Zara Home

BORDDEKKINGSTIPS til hvitt festbord i Pure White fra Zara Home

Foto: Zara Home

FESTBORD i hvitt fra Zara Home Pure White

Foto: Zara Home

Noen ideer til hvordan du kan dekke kreativt og spennende med helhvitt:

  • Farger: Hvitt på hvitt er lekkert, men du kan også supplere med kremhvitt.
  • Glass og servise: Se igjennom hva du har i skapet. Kanskje har du en hvit bolle, hvite lysestaker og vaser, fat eller lignende. Det kan brukes selv om ikke det hører til serviset. Klart glass har ingen farge og sklir umerkelig inn i alt det hvitt.
  • Blomster: På dette bordet er det ikke brukt blomster, og kanskje kan hvite avskårne blomster forstyrre det helhvite uttrykket med sine grønne stilker. Snøbær kunne nok gjøre på dette bordet. Blomsterknopper kan også gjøre seg.
  • Tekstiler: For å skape mykhet blant alt det kalde hvite, kan man bruke flere tekstiler i lag på lag, slik som her. Duk + løpere + dekkebrikker/stoffservietter gjør at bordet får et mykere uttrykk.
  • Dekor: Hvite lysestaker med hvite lys, bestikk i hvitt, samt hvit mat gjør dette bordet gjennomført. En smart idé kan være å male gamle vaser, lysestaker og bestikk med hvit spraylakk til dette bordet.

[ Les også: De 5 viktigste trinnene til et flott festbord ]

Da er det bare å ønske velkommen!

MAT OG DRIKKE SOM PASSER TIL DETTE BORDET:

Hva med en vinterhvit velkomstdrink? Ta en titt på cocktailen Winter Wonderland, som har smak av kokos og “snø” langs kanten. Den inneholder fløte og kokosmelk, samt litt vaniljesukker, og passer derfor til alle som liker kokos.

Et bugnende ostefat passer alltid. Her er alt du trenger å vite om ost og tilbehør for å få til en vellykket aften med ost og vin.

Skal bordet dekkes til vinterfest, kan du lage søte hvite “trær” av iskjeks, melisglasur og kokos. Disse passer ypperlig som dekor, men kan også spises.

 

Takk til Zara Home for herlig bordinspirasjon.

FLERE BORDDEKKINGSTIPS TIL FESTBORDET:

Borddekkingstips på Pinterest

[KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL TIPSENE]

Håper du ble inspirert!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.