Hjem   Om meg   Kontakt
Wiolastrikk | Marianne de Bourg
33471
post-template-default,single,single-post,postid-33471,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Wiolastrikk

BOKTIPS:

29 nye strikkeoppskrifter fra Kristin Wiola Ødegård i lekker magasin-look.

Wiolastrikk er boka for deg som liker tøffe strikkeplagg. Her finner du deilige gensere og jakker i variert strikk (og litt hekling) og uttrykk til dame. Du får også oppskrifter på tilbehør som luer, votter og pulsvarmere. 

boktips-wiolastrikk

Foto: Gyldendal

  • Tittel: Wiolastrikk
  • Sjanger: Håndarbeide
  • Forfatter: Kristin Wiola Ødegård
  • Antall sider208
  • Forlag: Gyldendal
  • Pris: Kr 379

Kristin Wiola Ødegård er en av Norges mest populære strikkedesignere og er særlig kjent for “Wiolakofta”. I denne boken har hun samlet strikkede – og noen heklede – modeller i alle former og varianter. Dette er elegante hverdagsplagg til alle årstider.

Wiola bruker litt av alle teknikker; glattstrikk, flettestrikk, mønsterstrikk og ovenfra og ned-strikk. Hun elsker å finne «nye» fargepaletter, og bruker gjerne kombinasjoner med flere typer garn i samme plagg. Resultatet er et moderne snitt i kombinasjon med herlige, varme ullkvaliteter.

Om forfatteren:

Kristin Wiola Ødegård (f. 1970) er selvlært innen design. Hun jobber hos Tjorven Garn i Oslo og har levert design til garnprodusenter og magasiner i en årrekke. I 2007 var hun en av deltakerne i «Designerspirene» på TV3.

Hun har også gitt ut bøkene:

Lek med tradisjoner. Kofter – gensere – tilbehør

To raske pinner

Strikk med raske pinner

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.