Hjem   Om meg   Kontakt
Raskt i gang for sunn og slank kropp | Marianne de Bourg
33468
post-template-default,single,single-post,postid-33468,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Raskt i gang for sunn og slank kropp

BOKTIPS:

Januar er måneden for å gjøre endringer i livet, starte trening og legge om kostholdet.

Denne boken inneholder et fireukers kostholds- og treningsprogram som konkret og enkelt forteller leseren hva hun skal gjøre – dag for dag og uke for uke – for å raskt få en sunnere og slankere kropp.

BOKTIPS raskt-i-gang-for-sunn-og-slank-kropp

Foto: Gyldendal

  • Tittel: Raskt i gang for sunn og slank kropp
  • Sjanger: Trening/slanking
  • Forfatter: Mari Krogshus og Torunn Ytrehus
  • Antall sider: 224
  • Forlag: Gyldendal
  • Pris: Kr 349

Dette er et kort og intenst program som garantert sikrer reelle, merkbare og synlige resultater og har allerede blitt gjennomført av over 2200 treningsglade jenter i løpet av de siste tre månedene.

Leseren skal aldri sulte, miste energi eller overskudd, og endringen skal føre til merkbart bedre helse. Det skal også passe inn i en hektisk hverdag og inneholder derfor vanlig mat som enkelt kan kjøpes i din lokale matbutikk samt treningsprogram som kun tar 50 minutter, fire til fem ganger i uken.

Alle som kjøper boken inviteres til å bli medlem i en lukket Facebook-gruppe for motivasjon og deling av erfaringer underveis. Boken inneholder over 40 deilige oppskrifter på frokoster, lunsjer, middager og mellommåltider.

Om forfatterne:

Mari Krogshus (29 år) har en bachelor i ernæring og Torunn Ytrehus (34) en bachelor i idrett og helse. I tillegg er begge personlige trenere og sertifiserte coacher. Sammen startet de høsten 2013 firmaet improvinglives.no og bygget raskt opp et nettbasert helsekonsept. Siden starten har de hatt over 10 000 fornøyde online-kunder.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.