Hjem   Om meg   Kontakt
Ponchoer og tilbehør i strikking og hekling | Marianne de Bourg
33096
post-template-default,single,single-post,postid-33096,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Ponchoer og tilbehør i strikking og hekling

BOKTIPS:

Poncho – 50 oppskrifter på ponchoer, vakre sjal og fint tilbehør, som matchende ørevarmere og pulsvanter.

Nå er det ponchoer som gjelder! Dette enkle plagget har blitt en skikkelig dille, og det er ikke uten grunn, for en poncho kan være tynn eller tykk, med eller uten frynser, nøytral eller mønstret, ytterplagg eller festplagg.

boktips-poncho

  • Tittel: Poncho
  • Sjanger: Hobby
  • ForfatterDenise Samson
  • Antall sider: 130
  • ForlagCappelen Damm
  • Pris: Kr 339

Det er nesten uendelige muligheter til å utforme en poncho, men fellesnevneren er den enkle formen og bruksvennligheten.

Denise Samson har laget en bok fullspekket med heklede og strikkede varianter, i alle former og fasonger. Mange av ponchoene er hennes eget design, men hun har også valgt ut sine favoritter blant de norske garnprodusentenes fineste oppskrifter. Noen er i krysningspunktet mellom poncho og genser, mens andre er mer som et stort sjal. De fleste er midt imellom, og representerer den klassiske ponchoen.

Om forfatteren:

Denise Samson er en pasjonert strikker og en fast leverandør av egne strikkedesign til ukepressen. Hun er også en erfaren oversetter av hobby- og håndarbeidsbøker. Poncho! er hennes andre strikkebok. Den første; Hekta på fletter. Et oppslagsverk i flettestrikk, utkom sommeren 2015.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.