Hjem   Om meg   Kontakt
SKYLINE LUX fra Halvor Bakke | Marianne de Bourg
32857
post-template-default,single,single-post,postid-32857,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

SKYLINE LUX fra Halvor Bakke

Yes! Her er SKYLINE LUX, luksusvarianten av den populære serien Skyline. Den gjør seg i stua og ikke minst på festbordet. 

SKYLINE LUX, design Halvor Bakke, er vaser og stormlykter med eksklusiv håndslepet dekor. Serien er laget for oss som elsker luksus og glamour, og som verdsetter god design. Serien kommer i lekker koksgrå farge og har en eksklusiv håndslipt dekor.

magnor-skyline-lux

Inspirasjonen har den kjente interiør- og møbeldesigneren hentet fra sine reiser rundt om i verden. Skyline ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai der han satt i 43.etasje, så ut over byen og ble fascinert av alle lysene. Han ga Skyline et stramt, rent og maskulint uttrykk som en illusjon av byens stilrene linjer.

Skyline Lux er håndlaget og munn- blåst av erfarne glassblåsere, og er en videreføring av den populære Skylineserien som finnes i koks, hvit og blå, selvfølgelig også signert Halvor Bakke.

halvor_bakke_skylinelux

Halvor Bakke er en av Norges mest populære interiør- designere, godt kjent som programleder fra ulike interiør- programmer på tv. Han har utviklet interiørkolleksjoner, møbelkolleksjoner, laget fargekart/tapeter og designet gulv.

Halvor Bakke kan dette med interiør, og gir stadig ny inspirasjon til de norske hjem. For Magnor Glassverk har han med stor suksess designet seriene Cap Classique, Lerk, Rocks, Skyline, Square og Pure.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.