Hjem   Om meg   Kontakt
Ekte brød – uten gluten og ferdige melmikser | Marianne de Bourg
32703
post-template-default,single,single-post,postid-32703,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Ekte brød – uten gluten og ferdige melmikser

Endelig kan du få glutenfritt brød som gir deg vann i munnen!

Forfatter og blogger Kristin Granli har bakt, forsket og smakt på glutenfri bakst i en årrekke. Nå har hun samlet sine beste oppskrifter mellom to permer.

ekte_brod_uten_gluten_bakst_kokebok

  • Tittel: Ekte brød – uten gluten og ferdige melmikser
  • Sjanger: Kokebok
  • Forfatter: Kristin Granli
  • Antall sider: 176 sider
  • Forlag: Capplen Damm
  • Pris: Kr 332 hos Adlibris.com

Kristin Granli begynte å bake glutenfritt uten ferdige melmikser fordi sønnen hennes reagerte på mange typer mat, også på ferdige glutenfrie melblandinger. Hun har bakt og bakt, og bakt en gang til, for at også du skal kunne bake smaksrike og næringsrike glutenfrie brød.

I boken får du oppskrifter på 50 forskjellige, velsmakende og næringsrike brød du kan bake selv.  

Her finner du hverdagsbrødet som ungene vil ha i matpakka, deilig loff, focaccia og baguetter til festlig lag, surdeigsbrød, knekkebrød og til og med brød du steker i stekepanna. Alt er enkelt forklart og alle oppskriftene er fulgt av fristende bilder.

Har du andre allergier og matintoleranser? Alle oppskriftene kan lages med valgfri melk og vi har også merket oppskriftene slik at du enkelt kan se hvilke som er uten andre vanlige allergener.

Og du: Boken er ikke helt uten melmikser, her finner du nemlig oppskrift på din helt egen, sunne og smakfulle variant, til de dagene du har det litt travelt.

OM FORFATTEREN:

kristin_granli

Kristin Granli er illustratør, designer og hobbybaker. Hun driver bloggen kristinkoker.com, der hun deler oppskrifter og tips. Spesialområdet er gluten- og melkefri bakst, og hun kan oftest finnes ved kjøkkenbenken, der hun stadig utvikler nye oppskrifter.

Blogg: Kristin koker

Instagram@kristinkoker

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.