Hjem   Om meg   Kontakt
Dekorerte bokstaver og skilt til hjemmebaren på festen | Marianne de Bourg
32637
post-template-default,single,single-post,postid-32637,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Dekorerte bokstaver og skilt til hjemmebaren på festen

Skal du ha egen bar på festen? Her får tips til dekor. Jeg skal vise deg hvordan du kan dekorere bokstaver i papp og et skilt med innebygget LED-lys.

Jeg lagde disse to dekorasjonene til å style baren på denne hagefesten. Der ble alt dekorert i beste bohem-hippie-stil – alt fra pynt og dekor, til kake og antrekk.

 

 

008_lysende_skilt_til_minibaren

Pilen med innebygd lys kan males i andre farger og brukes som dekor hjemme. For eksempel på kjøkkenet, over baderomsdøren, pekende ned på sengen. Pilen fra Panduro Hobby fås også som &-tegn, stjerne og #-tegn. Superkule alle sammen, synes jeg!

Bokstavene kommer i hvit papp og kan males i den fargen man vil eller du kan lime på gavepapir, som jeg gjorde. Bokstavene får du i hele alfabetet, så her kan du skrive LOVE istedenfor BAR, eller også navnet på barnet eller kjæresten (om det ikke er for langt).

007_festbord_buffet_bar

Her ser du bokstavene i sitt rette element…

022_velkomstdrink_i_baren

Tips: Bokstavene er også fine i en bokhylle eller vitrineskap om dette blir brukt som barskap.

BAR-SKILTET

001_bokstaver_bar

Jeg brukte:

Alt fra pandurohobby.no

002_hageparty_hagefest

Jeg malte bokstavene med utendørsmaling. Det var enkelt som bare det. Husk bare å utelate en flate slik at de kan stå/ligge og tørke.

003_lag_bar_til_hagefesten

004-utendorsmaling-panduro-hobby

 

006_diy_kreativ_til_festen

005_mal_bokstaver_til_baren

Etter at malingen var tørr (dagen etter), tegnet jeg av bokstavene på baksiden av gavepapiret jeg ville bruke, klipte det ut og limte på.

Til slutt fikk bokstavene et lag klarlakk, siden de skulle stå ute. Det kan være lurt om de skal stå i en bar inne også, der det vil være fare for at det søles noen dråper av det ene eller andre…

PILEN

 

lysskilt

Til pilen brukte jeg:

Alt fra pandurohobby.no

Pilen er til å ta fra hverandre slik at du kan male alle delene. Jeg brukte en gammel rest med metallisk kobbermaling fra Panduro Hobby. Svisj-svosj, enkelt og kjapt å male.

Ble de ikke fine? Håper du ble inspirert!

– Marianne

PS – Jeg blir glad om du liker bloggen på Facebook :)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.