Hjem   Om meg   Kontakt
Nye glass fra Eva Solo – perfekte til longdrinken | Marianne de Bourg
32513
post-template-default,single,single-post,postid-32513,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Nye glass fra Eva Solo – perfekte til longdrinken

HØSNYHETER: Nå i disse dager bobler og syder det i interiørbransjen. Det er nemlig på denne tiden høstnyhetene presenteres. Bli med og ta en titt!

Denne høsten lanserer Eva Solo en ny serie glass med fasetter og en matchende skål. Med sine lysreflekterende fasetter gir denne serien både stil og karakter til bordet – til hverdags og fest.

Drikkeglassene lanseres i tre forskjellige størrelser, og alle tre har mange forskjellige bruksområder. De egner seg godt til servering av f.eks. vann, kaffe, juice, te og smoothie. Det mellomstore glasset vil også gjøre seg godt til isdesserter eller yoghurt med mysli.

016 NYHET-Eva-Solo-glass

Sist, men ikke minst kan det største glasset brukes som long drink-glass. Skålen i serien har en størrelse som gjør den anvendelig til f.eks. frokost, suppe eller snacks.

Glassene setter prikken over i-en på ethvert bord, uansett om oppdekkingen er rustikk eller enkel og elegant. Alle glassene er fremstilt av herdet glass og tåler temperaturer opptil 130 grader. Skålen er fremstilt av glass.

Eva Solo glass og skål:

  • Glass i herdet glass i tre størrelser: 27 cl, 34 cl og 43 cl.
  • Skål i glass i én størrelse: 5,15 dl.
  • Tåler oppvaskmaskin på glassprogram.
  • 6 glass 27 cl, 4 glass 34 cl, 4 glass 43 cl eller 4 skåler veil. utsalgspris 299 NOK

Flere interiørnyheter denne høsten:

Er det ikke mye fint?

Jeg blir kjempeglad om du liker bloggen på Facebook :)

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.