Hjem   Om meg   Kontakt
Ny kolleksjon av den populære vasen Boblen | Marianne de Bourg
32479
post-template-default,single,single-post,postid-32479,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Ny kolleksjon av den populære vasen Boblen

HØSNYHETER: Nå i disse dager bobler og syder det i interiørbransjen. Det er nemlig på denne tiden høstnyhetene presenteres. Bli med og ta en titt!
.
BOBLEN AUTUMN FESTIVAL COLLECTION er en videreføring av Finn Schjølls store designsuksess med Boblen. Nå lanseres vasen for aller første gang i matte farger som både er høstlige og festlige.
.
De myke formene og matte høstlige fargene passer perfekt inn i skandinaviske hjem, det er både vakkert og tidløst.
INTERIØRTIPS Finn Schjølls vaser Boblen kommer i matt og høstfarger

Boblen Autumn vase matt koster kr 499 og 6-pk får du for kr 2994. / Foto: Marianne de Bourg

De nye fargene er: BRUN «Brown Leaf», GUL «Yellow Leaf», RØD «Red Leaf», GRØNN «Green Leaf», ORANSJE «Orange Leaf» og TURKIS «Seaside» – alle i 12 cm høyde og trendy matt utførelse.

Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får i gave. Boblen er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Vasene vil derfor ha et helt unikt uttrykk, og bærer også Finn Schjølls kjente signatur. La deg inspirere av Finn Schjøll, gi hjemmet ditt litt ekte høstlykke!

Finn Schjøll er en av Norges mest populære blomsterdekoratører og tv-personligheter, godt kjent for sitt gode humør og sine kloke uttalelser. Han kan nettopp dette med blomster og borddekking, og gir stadig ny inspirasjon til hvordan man kan glede andre og hvordan man kan dekorere bordet til fest. For Magnor Glassverk har han designet suksessene Boblen, Dråpen og Finns Hage. Nå er han aktuell med den nye Boblen Autumn Festival Collection. La deg inspirere av Finn Schjøll!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.