Hjem   Om meg   Kontakt
Grafisk og retro mønster til bord og kjøkken | Marianne de Bourg
32467
post-template-default,single,single-post,postid-32467,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Grafisk og retro mønster til bord og kjøkken

HØSNYHETER: Nå i disse dager bobler og syder det i interiørbransjen. Det er nemlig på denne tiden høstnyhetene presenteres. Bli med og ta en titt!

Denne høsten lanserer Rosendahl en hel kolleksjon med grafisk mønster til bord, hjem og kjøkken. Den består av produkter til bordet, blomsterpotter, kjøkkentekstiler og produkter til oppbevaring.

Nanna Ditzel-kolleksjonen inneholder både harde og myke produktkategorier, som fremhever mønsteret på ulik måte – fra porselen til silikon og tekstiler.

Kjøkkentekstiler - kjøkkenhåndkle -gryteklut - nytt - nyhet -kjøkken - Rosendahl

Kjøkkenhåndklærne er laget i 100 % jacquardvevd bomull, slik at de er pene på begge sider, mens gryteklutene i bomull har en praktisk silikonfront som sikrer godt grep og minimal varmegjennomtrengning. Som en ekstra designdetalj har gryteklutene en lomme på baksiden og kan brukes som vott, mens en innsydd magnet gjør det mulig å henge dem på kjøkkenet som et hendig og overraskende alternativ til den klassiske stroppen som er sydd i øverst på gryteklutene.

nytt - nyhet -kjøkken - Rosendahl

 

Når maten er ferdig og det er tid for borddekking og servering, byr Nanna Ditzels univers på ensfargede spisebrikker og gryteunderlag i sklisikker silikon med riller som gir en flott grafisk kontrast til f.eks. klassisk, hvitt servise. Gryteunderlaget har naturligvis lukket bunn for å holde varmen unna bordoverflaten, mens spisebrikkene er laget i tynn silikon med en sofistikert struktur. Begge deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Fingrene tørker du naturligvis på matchende papirservietter, noe som gjør borddekkingen komplett og signaliserer appetittvekkende god design ut til fingerspissene.

nytt - nyhet -kjøkken - Rosendahl

Smørebrett i melamin brukes til uhøytidelig servering av snacks, til sushi eller som sidetallerken og kan – alt etter borddekkingens tema – fungere som en fargeplett eller en forsiktig grafisk detalj. Brikkene er nemlig tosidige med diskré mønster på den ene siden og fargetrykk på den andre.

Oppbvaringskrukker - nytt - nyhet -kjøkken - Rosendahl

Romslige glass med transparent signaturmønster kan brukes til oppbevaring av dagligvarer som gryn, kaffe og pasta, og lukkes tett med matchende lokk i smidig silikon.

INTERIØRTIPS Nytt til boligen høsten 2016

Dersom krukkene brukes uten lokk, kan de i stedet fungere som dekorative vaser, der enkelte stilker gir vakker kontur til den grafiske designen.

Blomsterpotter - nytt - nyhet -kjøkken - Rosendahl

 

For de som ønsker å la Ditzel-designen blomstre videre, fullføres kolleksjonen av en blomsterpotte i porselen.

Blomsterpotter - nytt - nyhet -kjøkken - Rosendahl

Seriens gjennomgående mønster er preget inn i blomsterpottens rå, ubehandlede utside, mens lekker, blank glasur gir blomsterpotten elegant innvendig kontrast og innbyr til en rekke alternative bruksmuligheter, som blyantholder på skrivebordet eller stilig krukke til kjøkkenredskaper.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.