Hjem   Om meg   Kontakt
Globe fra Eva Solo – nytt til designelskeren | Marianne de Bourg
32432
post-template-default,single,single-post,postid-32432,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Globe fra Eva Solo – nytt til designelskeren

HØSNYHETER: Nå i disse dager bobler og syder det i interiørbransjen. Det er nemlig på denne tiden høstnyhetene presenteres. Bli med og ta en titt!

Den nye Eva Solo-serien Globe har vakker rund form og kommer i tre fine, duse fargetoner som passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjem.  

Jeg falt for denne duse grønne nyansen, som vi kommer til å se på mange nyheter denne høsten.

NYHET - Eva-Solo-Globe-Tea-concept-ordic-green

Lekker grønn nyanse, eller hva?

Den myke og runde formen på Globe-serien fra Eva Solo gjør at man får virkelig får lyst til å ta på delene. Her kan vi dekke et innbydende tebord med tekrus, tekanne, sukkerskål, melkekanne, skåler og termokanne i nyskapende nordisk design.

Globe fås i de tre flotte, duse fargetonene Nordic blue, Nordic grey og Nordic green, som passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjem.

I tillegg til selve serviset, som er utført i glasert steintøy, lanseres det en ny termokanne i nyskapende nordisk design. Den har en helt riktig tyngdefordeling som sikrer en perfekt vinkel når man heller, noe som gir en 100 % dryppfri servering. Kannen har en langvarig termoeffekt som egner seg godt til både varm og kald drikke, og den brede åpningen gjør den lett å fylle opp. Den er lett å holde ren og har en utskiftbar glassinnsats som gir termokannen lengre levetid.

Bortsett fra termokannen er alle delene i glasert steintøy, og kannene er utstyrt med hellekant i rustfritt stål og tettsittende silikonlokk. Som alltid når det dreier seg om Eva Solo, er alle de små detaljene på plass slik at kannene har helt riktig tyngdefordeling. Det sikrer en perfekt vinkel når man heller og så er de naturligvis 100 % dryppfri. Sukkerskålens praktiske lokk har dessuten en liten fordypning til skjeen. Dermed kan lokket settes på skålen mens skjeen fortsatt sitter fast i det.

Det lanseres også tre forskjellige skåler som er anvendelige til alt fra frokost, frukt og nøtter til suppe, dessert og snacks.

  • Globe Tekanne: 1,4 l, veil. utsalgspris 699 NOK
  • Globe Melkekanne: 300 ml, veil. utsalgspris 349 NOK
  • Globe sukkerskål: 300 g, veil. utsalgspris 299 NOK
  • Globe Tekrus: 0,4 l, veil. utsalgspris 199 NOK
  • Globe skåler 0,3l, veil. utsalgspris 299 NOK
  • Globe skåler 1,1l, veil. utsalgspris 349 NOK
  • Globe skåler 2,5l veil. utsalgspris 499 NOK

Se mer på evasolo.com

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.