Hjem   Om meg   Kontakt
Happy er festlig, stilfull og tidsriktig - virkelig feelgod! | Marianne de Bourg
32380
post-template-default,single,single-post,postid-32380,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Happy er festlig, stilfull og tidsriktig – virkelig feelgod!

HØSNYHETER: Nå i disse dager bobler og syder det i interiørbransjen. Det er nemlig på denne tiden høstnyhetene presenteres. Bli med og ta en titt!

Først ute er HAPPY, som er en utrolig søt ny champagneserie fra Magnor. Den har glamorøs håndmalt skimmerdekor som gir et luksuriøst uttrykk. 

HAPPY er champagneserien for oss som elsker champagne, luksus og glamour!

Nye sukkertøyfargede champagneglass Happy fra Magnor

Psst: Disse kan brukes som cocktailglass også, for eksempel til en Vannmelon Daiquiri eller en Watermelon Cosmo.

Magnors eget designteam har skapt et champagneglass og en staselig jordbærbolle med stett. Inspirasjonen er hentet fra svunne tider der lystermalte glass og champagne var populært.

Lysspillet i det funklende glasset gir en følelse av glamour og luksus. Champagneglasset er akkurat passe stort og hviler perfekt i hånden. Bollen er formgitt spesielt med tanke på å kunne romme en hel jordbærkurv. Serien er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere, og håndmalt med pensel i tidløse lysterfarger som gir et elegant og sofistikert uttrykk.

Champagneglassene koster kr 299 og jordbærbollen kr 699. Produktene skal vaskes for hånd på grunn av den berømte håndmalte lysterteknikken.

[ Les mer: Champagnefrokost – tips og menyer ]

Magnors eget designteam, Studio Magnor, skaper vakre designprodukter som vil bli elsket og brukt i generasjoner. Produktene munnblåses og håndlages av erfarne glass- blåsere med stor kjærlighet og omsorg. Magnors merkevarer er hverdagsluksus – ekte håndverk, høy kvalitet og god design som gjør hverdag til fest.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.