Hjem   Om meg   Kontakt
Festbord – blomster og servietter til små og store anledninger | Marianne de Bourg
32299
post-template-default,single,single-post,postid-32299,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Festbord – blomster og servietter til små og store anledninger

Har du konfirmant i vår? Eller fyller du rundt år og skal arrangere fest for venner og familie? 

I denne boka får du kyndig hjelp med alt fra serviettbretting og blomsterarrangement til bordkort og kuvertpynt. Forfatteren tar også for seg ulike vasetyper, ser på formen og størrelsen, og gir råd om hva slags buketter og blomstertyper som er finest i de forskjellige vasene. Alt vises med flotte fotoer og trinn for trinn-forklaringer.

Festbord - blomster og servietter

  • TittelFestbord – blomster og servietter til små og store anledninger
  • Sjanger: Hobby, hus og hjem
  • Forfattere: Helene S. Lundberg
  • Antall sider: 153
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Pris: Kr 297 hos tanum.no

I boken er det dekket bord, brette servietter og laget blomsterarrangementer for årets små og store fester, fra det rustikke og hverdagslige fårikållaget med gamle venner, via sommerfesten og nyttårsmiddagen til dåps- og konfirmasjonsfester for familiens unge håpefulle.

Forfatterens tips til å borddekkingen:

– Legger du litt tid og omtanke i borddekkingen når du inviterer venner eller familie til en sammenkomst, gleder du ikke bare deg selv, for gjestene dine vil garantert legge merke til og sette pris på at du har gjort deg flid med forberedelsene.

– Men hold det på et nivå som passer for deg. Liker du  slå på stortromma og briljere litt når du dekker festbordet, så gjør det! Men foretrekker du det enkle og neddempede, så ikke være redd for å gjøre det enkelt og la bordet avspeile deg og din personlighet. Ikke føl deg presset til å gjøre noe som kjennes feil for deg. Lag festen og bordet slik du liker det, for det blir det best. Alltid!

Helene S. Lundberg har også gitt ut bøkene Blomsterglede og Julefryd,

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.