Hjem   Om meg   Kontakt
Fridas fargesirkus | Marianne de Bourg
32296
post-template-default,single,single-post,postid-32296,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Fridas fargesirkus

Velkommen inn i Fridas fantastiske verden – full av ull, garn og farger! Dette er årets frodigste bok, nesten som et lite univers i seg selv.

Frida tegner og fargelegger, strikker og hekler. Det hun lager, skal ikke være perfekt, men frodig må det være! Bless the mess, sier Frida. Men hun slurver ikke med beskrivelser og oppskrifter. Her er alt på plass, med gode forklaringer og herlige bilder og tegninger av alt som lages.

BOKTIPS Hobbybok Strikking Hekling

  • TittelFridas fargesirkus
  • Sjanger: Hobby og håndarbeide
  • Forfattere: Frida Pontén
  • Antall sider: 139
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Pris: Kr 297 hos tanum.no

Boken er full av ulike prosjekter i strikking og hekling, og du kan også lære deg hvordan du kan multifarge ditt eget garn. Her er fargerike pledd og puter, lekne ponchoer og et stort antall småplagg, og dessuten en del du kan lage til familiens minste. De fortjener jo også å ta del i denne vidunderlige og fargerike verdenen! Gjett om de vil trives!

Denne boken er en hyllest til alt (og alle) som ikke er helt A4, men som er litt for mye – av alt! – og som ikke helt følger fastsatte regler og normer. Til det som ikke er perfekt, men som er kunstnerisk og vakkert og bohemsk og vilt og litt sirkus, og fremfor alt; til alle dem som våger å gå sine egne veier!

Dette er boken til alle som elsker det kreative og som synes det er spennende å se hva man kan skape med egne hender vi som virkelig elsker å skape noe selv og nyter følelsen det gir å kunne velge slev og bestemme hvordan tingene skal se ut.

Frida Pontén har også gitt ut bøkene Fridas maleverden og Hekleglede. Du finner henne også på Instagram: @fridapontendesign

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.