Hjem   Om meg   Kontakt
10 gavetips til konfirmanten | Marianne de Bourg
31784
post-template-default,single,single-post,postid-31784,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

10 gavetips til konfirmanten

Det er igjen konfirmasjonssesong og vil du ha tips til gaver, er du kommet på rett plass.

Blant gavetipsene finnes kunst og klokker, utviklende bøker, et personlig smykke, trendy bestikk, en stilig kvalitetshøyttaler, fargeblyanter og en globus.

10-gavetips-til-konfirmanten

// 1. Maleri kr 6700 // 2. Tenk som en kriger kr 318// 3. Alt om selvfølelse kr 169 // 4. Herreklokke kr 2499 // 5. Dameklokke kr 2999 // 6. Personlig navnesmykke kr 510 // 7. Bærbar musikkspiller kr 4699 // 8. Globus kr 900 // 9. Fargeblyanter kr 2.980 // 10 Bestikk 24 deler kr 3499 //

1. Billedkunst er en varig gave! Dette maleriet av Anne Angelshaug er akryl på lerret+blindramme, 50x50cm. På den norske nettstedet epla får du kjøpt håndlagde ting, deriblant billig og dyr kunst av norske kjente og ukjente kunstnere og hobbyentusiaster. 

2. Selvutviklingsboka Tenk som en kriger handler om å være så godt forberedt og tro så sterkt på saken din at du aldri gir deg. Som kriger bruker du kunnskap og ferdigheter til å knuse frykten, redusere tvil og usikkerhet og nå de resultater og mål du setter deg – uansett situasjon. En nyttig bok som mange unge kan ha bruk for.

3. Alt om selvfølelseAlle blir rammet av livet i blant. Å trene selvfølelsen er den beste måten å forberede seg til neste gang det skjer. I denne boka har Mia Törnblom samlet det beste fra tidligere bøker og skrevet nytt om hvordan vi kan trene selvfølelsen på best mulig måte. En god selvfølelse trenger vi på alle områder i livet. I parforholdet, på jobben, som forelder.

4. 230 Chrono Blue er en klassisk herreklokke fra italienske Sector. Klokker eller armbåndsur er ikke bare en klassisk gave som varer, men nå er det også trendy å bruke dem blant ungdommen.

5. Sort Of Black Gold Chrono er produsert av Triwa i samarbeid med designeren Rasmus Storm. Klokken er en hyllest til fargen svart og attityden fargen står for og har subtile detaljer i gull. Klokken leveres i eksklusiv boks med en ekstra rem i svart skinn samt et verktøy.

6. Det håndlagde navnesmykket, også fra nettbutikken epla, i ekte sølv er konturskåret med en 925e sølv halskjede. Leveres i et utvalg av former. Runding, hjerte og kvadrat.

7. Boelit er den ultimate bærbare musikkspilleren med en blanding av god lyd, batterilevetid og en masse tilkoblinger som passer nesten alle digitale enheter. Nå kan du nyte musikken din med god ly enten du er i hagen, garasjen, campingvognen eller langt av gårde på piknik.

8. Denne dekorative globusen er produsert i svartbeiset tre og bronse. Her kan ungdommen planlegge fremtidens reiser eller snurre på globusen for å la tilfeldighetene avgjøre hvor neste reise går.

9. Fargeblyanter for den kunsteriske eller bare fargeglade. Fargelegging er en kombinasjon av mindfulness, meditasjon, kreativitet og stillhet på én og samme tid, og blir nå brukt som en form for alternativ terapi for å hjelpe voksne lindre stress og angst. Fargeleggingsbøker for voksne har blitt en stor suksess og fargeleggingsboken «Secret Garden» fra skotske Johanna Basfords har solgt én million eksemplarer på verdensbasis. 

10. PURE er et kvalitetsbestikk designet av Halvor Bakke for Magnor Glassverk. Delene er massive og støpt i et helt stykke uten skjøter. Designen er gjennomført ned til hver minste detalj, og skiller seg fra mengden med sin luksuriøse og rene design. Alle deler har merkevaresignatur og leveres i lekre gaveesker med sølvtrykk.

Vil du ha flere konfirmasjonstips? Ta gjerne en titt her også:

DRIKKETIPS

BORDDEKKING

BLOMSTERDEKORASJONER TIL FESTBORDET

Håper du fikk noen gode tips!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.