Hjem   Om meg   Kontakt
3 fra denne uka: Yoga, Instagram og blogg | Marianne de Bourg
31496
post-template-default,single,single-post,postid-31496,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

3 fra denne uka: Yoga, Instagram og blogg

[ B L O G G E N ]

Forrige søndag skrev jeg en bloggpost om min usikker og tanker omkring bloggen, og delte den på facebook-siden til bloggen, hvor den fikk positive ord og tilbakemeldinger på facebook:

Marianne om Mariannes blogg

Blant annet skriver Kamilla hva hun tenker om denne bloggen:

– Tror det handler om å få en følelse med/for den som blogger, og så inspireres gjennom det vi oppfatter som dennes historie/liv selv om det jo alltid er i endring.

– Hvis du kan ta bilder evt filme og ha en «omvisning» slik jeg fikk i ditt vakre hjem, med samme historier, så er det veldig interessant og man går løftet ut i verden etter en tur innom bloggen.

– Ellers elsker jeg alt om planter/hage, og smarte løsninger mtp oppussing. Og hvordan få et hjem med flyt i energien, feng shui, systemer/ struktur etc. 

Kamilla ønsker seg også mer farger og frodig layout i bloggen.

Så en mer personlig blogg, mer planter og hage, pluss en dose feng shui, er det Kamilla ønsker å lese om her i denne bloggen. Det er jo bare å ta til seg.

[ K O N F I R M A S J O N ]

Jeg innså at konfirmasjonssensongen ikke bare var i gang, men at noen allerede har hatt konfirmasjon, så jeg la ut alle planlagte innlegg om blomsterdekorasjoner til konfirmasjonssbordet på bloggen. Mange fine tips fra Mester Grønn:

BLOGG-rosa-blomster-festbord BLOMSTERTIPS til festbordet - lag rosa kuler av hortensia og oasis BORDDEKKINGSINSPO - Festbord med blosmterdekorasjon i rosa og lilla nyanser INTERIØRTIPS - Blomstedekorasjoner til dåp, konfirmasjon og fest BORDDEKINGSTIPS til konfirmasjonsbordet

[ I N S T A G R A M ]

Har fått mange nye følgere denne uka også – tusen takk til dere som følger! Nå følger 1336 personer meg på @mariannedebourg

Det er moro! Synes jeg blir kjent med mange av de som kommenterer ofte også. Får nye venner, på en måte. I alle fall sier jeg til mannen min: “Nå har jeg fått en ny venn!”. Ja ha, sier han, og skjønner at det “bare” er på Insta… ;0)

Denne uka har jeg selvfølgelig også funnet noen nye spennende å følge på Instagram. Jeg har hatt dilla på blomster (er det våren..?) og det har gått mye tid til å titte på blomsterbilder.

De siste jeg har begynt å følge er: @frkfloodblomster blomsterbutikk på Bislet i Oslo med nyydelige bilder fra butikken.

Mariannes blogg - denne ukas nye følgere på Instagram 01

Så har jeg fulgt @_garaget – som er en svensk fotograf og hageblogger med nettsiden i-garaget.se.

Mariannes blogg - denne ukas nye følgere på Instagram 02

Massevis av nydelig bilder der også.

Mariannes blogg - denne ukas nye følgere på Instagram 03

Og @estershage – norsk Florist bryllupsstylist (for et herlig yrke!) i Estershage.no

PS – Følg meg gjerne på Instagram.

[ S H O P P I N G ]

Og når vi snakker om Insta…

…jeg følger en del lokale butikker og det er jammen ikke dumt, for på onsdag la Indiska i Drammen ut at de hadde 25% på hele butikken. Sånne tilbud er jo gode å få med seg. Det ble nye yoga-klær på meg, selv om budsjettet egentlig ikke tillot shopping nå, men min unnskyldning var at jeg faktisk har ønsket meg noe fra den kolleksjonen lenge.

Mariannes-blogg---yoga-fra-Indiska

Har du sett den fine yogakolleksjonen til Indiska? De har yogabukser, yogatopper og yogamatter i fint design, bærekraftig materiale er det også.
#ikkesponset

Da var det ingen unnskyldning for ikke å være med på kveldens yogatime hos Moov – den nydelig yogatimen Elemental Flow, hvor det er fokus på de fem elementene; jord, vann, ild, luft og space, som er koblet til indre organer og energistrømmer/meridianer. Årstider, farger og lyder også. Jeg er hverken myk eller ekspert på yoga, men instruktøren tilbyr alternative øvelser igjennom hele timen, hvilket er så bra og gjør at timen kan følges av alle.

Jeg har litt betennelser her og der (blant annet senebetennelse etter mange år med skriving på tastatur) og kjenner det godt i kroppen i helgen. Irriterende at kroppen ikke er 100% sprek og frisk – og at jeg ikke får trent så mye jeg vil. Men yoga og Pilates pleier å gå fint.

Ønsker alle en fin søndag!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.