Hjem   Om meg   Kontakt
Trendrapport våren 2016: Vintage, luksus og palmesus | Marianne de Bourg
31397
post-template-default,single,single-post,postid-31397,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Trendrapport våren 2016: Vintage, luksus og palmesus

Hvilke interiørtrender ser vi akkurat nå?

Tropisk og eksotisk med grønne planter og fargerike mønstre kjennetegner jungeltrenden som er helt riktig i år. På baderommet skal det også bugne av planter nå. Den grønne trenden gjør nemlig at vi plasserer planter i alle rom.

Og på veggene klatrer, vokser og gror det jammen også. Vi kan fråtse i tapeter med palmesus og fargeglede. Andre tapettrender som er i vinden nå er mønster og farger i den nostalgiske stilen, samt en tyngre og mørkere stil blant annet med sort og gull som skal gi luksus i hverdagen.

(Foto: Borge Tapet / Alle tapetene finner du på finndintapet.no)

TAPETTRENDER-Eco-Simplicity
Her forteller Birgit Torkildsby, produktansvarlig i Borge Tapet, om hennes tanker om vårens trender 2016.

– Hvordan stemning ønsker du å komme i når du kommer hjem etter en lang dag? Og hvilken følelse ønsker du at gjestene dine skal få når de kommer på besøk til deg.

Det som er absolutt mest trendy nå er å vise sin personlige stil, og det vi søker etter er å oppnå en spesiell følelse og stemning i interiøret – som altså helst skal gjenspeile hvem vi er.
Dette er godt nytt for oss alle, for ingen blir lykkelige av å late som!

Så nå er det bare å sette i gang og forske på hva du liker, og hvilken følelse du vil være omgitt av hjemme hos deg selv. Kanskje har du en yndlingsfilm som har akkurat den stemningen du ønsker i hjemmet ditt, eller kanskje er det et hotell du elsker som du gjerne skulle stjålet stilen til.

Ta med deg denne inspirasjonen når du planlegger neste oppussingsprosjekt. Og kanskje vi kan hjelpe – her er litt inspirasjon på veien.

That Vintage Feeling…..

Når det stormer rundt oss, er det naturlig å se seg tilbake for å hente inspirasjon. Vi blir nostalgiske, og tradisjon, levd liv og historie er viktige stikkord i dagens trendbilde.

Nå ønsker vi å vite litt om historien bak produktene vi omgir oss med, og vi setter godt håndverk og samvittighetsfull produksjon høyt.

2016 - Trend Vintage Book

Disse tapetkolleksjonene har både spennende historier å fortelle, og er alle som en designet og produsert på skikkelig vis av mennesker som har kjærlighet til faget og tradisjonen.

TRENDER - Interior - tapet - 2016 - soverom

Med tapet kan du dessuten raskt tilføre hjemmet ditt akkurat den rette stemningen fra en svunnen tid – men selvsagt helt rett i tiden allikevel.

Tapetkolleksjoner som gir deg den rette vintage-følelsen: A Vintage Book, Eco Simplicity, Riviéra Maison, Aqua (tapet for våtrom).

Interiortrender - trendrapport - vaar - 2016 - ECOBOTANICA TRENDER - Interior - tapet - 2016 - ECO ROSA

That Luxury Feeling…

Sort & gull – merk deg kombinasjonen, for dette kommer vi til å se mye av fremover!

TRENDER---Interior---tapet---2016---Indigostripe

Vi velger stadig mørkere tapeter på veggene våre, og det kommer kanskje av at vi ønsker en luksusfølelse også i hverdagen.

TRENDER - Interior - tapet - 2016 - Indigotest

Tapetkolleksjoner som gir deg den rette luksuss-følelsen: Casual Chic, Indigo, Adagio, Bruggia.

Mørkere vegger gir et eksklusivt inntrykk samtidig som rommene oppleves som lunere og koseligere å være i – og kos og hygge er trendbegreper som brer om seg i disse tider.

TRENDER - Interior - tapet - 2016 - RIViEIRA MAISON

Det beste av alt er at du får mye forandring for pengene med tapet, slik at du kan oppnå luksusfølelsen hjemme uten å havne i luksusfellen…

That Contemporary Feeling…

Fantasifull design med detaljer som stadig byr på nye oppdagelser. Sterke, geometriske former…palmesus. Fargene blått og grønt. Ja, farger generelt.

TRENDER - Interior - tapet - 2016 - Rev

 

TRENDER - Interior - tapet - 2016 - Palmer

Tredimensjonale former er en annen trend som melder seg, og den kjente svenske designgruppen Front har tatt den helt ut ved å designe en bord som er stanset ut i en bølge-form, og som gir en helt ny og unik tredimensjonal dimensjon i rommet.

TRENDER - Interior - tapet - 2016 - Dots TRENDER - Interior - tapet - 2016 - Cut Edge

Tapetkolleksjoner som gir deg den rette trendy følelsen: Designed For Living, Wonderland by Hanna Werning, Aqua (tapet for våtrom), Eco Jamie Hayon og Eco Front.

Vis personligheten din med tapet, og våg litt mer enn du først hadde tenkt – da blir du mest fornøyd!

Takk til Borge Tapet for oppdatering på vårens trender!

– Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.