Hjem   Om meg   Kontakt
Mikrotrend: Jungelfeber | Marianne de Bourg
31211
post-template-default,single,single-post,postid-31211,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Mikrotrend: Jungelfeber

Tropisk og eksotisk, kaktus og palmesus, grønne planter og fargerike mønstre. Dette er kjennetegner jungeltrenden som er helt riktig i år.

Jeg har sett det komme lenge. Kokos er trendy mat, ananas ser vi alle interiørbutikker med respekt for seg selv og Piña Colada er kanskje den hotteste drinken akkurat nå. Den grønne trenden med planter i alle rom er også tydelig i trendbildet. Nå skal vi ha planter på gulvet, planter i ampler og planter i taket. Den basillen er i hvert fall jeg bitt av.

Sammen med kurv og rotting som er så populært nå – og trenden med grønne planter i heimen, kan vi få jungelstilen til å passe inn i de fleste interiører. Små elementer er nok. Det holder å dekke et frodig og eksotisk bord, så er stilen i boks.

Slik får du looken:

MIKROTRENDER Jungelfeber

// 1. Vår 2016 hos H&M Home // 2. Asjett kr 39,90 // 3.  Duftlys kr 39 // 4. Krus kr 99 // 5. Notatblokk kr 39 // 6. Putetrekk kr 99 // 7. Vaske kr 199 // 8. Servietter kr 29 // 9. Duk kr 199 //

Hva synes du? Er du klar for jungelfeber?

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.