Hjem   Om meg   Kontakt
LØRDAGSKUPPET: Vinranker som ikke behøver grønne fingre | Marianne de Bourg
31163
post-template-default,single,single-post,postid-31163,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

LØRDAGSKUPPET: Vinranker som ikke behøver grønne fingre

#saturdayshopping

Når mannen foreslår å bruke lørdagen til shopping sier man ikke nei, det er klart. I dag foreslo min bedre halvdel å ta turen innom både Fretex, Europris og en liten lokal ting-og-tang-butikk. 

Selv om spørsmålet “hvorfor?!” dukket opp i hodet mitt (dette er nemlig ikke hverdagskost) – sa jeg selvsagt bare ja og vi endte faktisk også opp med et shoppingkupp fra Europris – en fantastisk drueplante, eller drueranke/vinstokk heter det kanskje.

INTERIØRTIPS - INTERIØRBLOGG - KJØKKEN - PLANTER

Se hvor deilig sydlandsk stemning den lager på kjøkkenet vårt. Den passer jo kanskje ekstra godt til teglsteinsveggene i bygningen som er fra 1930. Mulig den ikke passer like godt i en minimalistisk hjem.

BOMSTER - PLANTER - BLOGG - INTERIØRTIPS

Ser for meg en en liten vegg med druetrær når vi får bygget balkong. Vi har nemlig ikke uteplass, men det står på planen å få bygget takterrasse mot øst med knallutsikt over byen, faktisk også fjorutsikt. Og én balkong mot vest står også på ønskelista. Der skinner sola til minst klokka 22 rundt midtsommer.

INTERIØRTIPS - PLANTER - KJØKKEN - EUROPRIS

Her kan vi drømme oss bort til en fransk vingård i Bordeaux.

Hva synes du? Et kupp eller hva? 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.