Hjem   Om meg   Kontakt
Jamies supermat – Hverdagsmat du blir friskere og gladere av | Marianne de Bourg
30867
post-template-default,single,single-post,postid-30867,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Jamies supermat – Hverdagsmat du blir friskere og gladere av

Jamies har blitt helsebevisst! Med hans herlige mat forebygger du nå sykdom, blir noen kilo lettere og litt gladere.

Ved å bruke en håndfull av rådene i denne boken, har du redskap til å få et sunnere liv!

Etter snart 30 år på kjøkkenet (og tett opp til egen 40-årsdag) bestemte Jamie seg for å lage en kokebok hvor all maten var med på å sikre helsen til den som bruker boken. Derfor har det blitt den boken som Jamie har lagt mest arbeid i og den har allerede endret livet hans. Målet er at den også skal være et viktig steg i riktig retning for alle som bruker boken.

[BOKTIPS]

BOKTIPS Jamies supermat av Jamie Oliver

For første gang har Jamie tatt alle bildene til boken selv.

  • Tittel: Jamies supermat – Hverdagsmat du blir friskere og gladere av
  • Sjanger: Kokebok
  • Forfatter: Jamie Oliver
  • Antall sider: 312
  • Forlag: Gyldendal
  • Pris: Kr 349 hos bokkilden.no

Jamie har brukt nesten to år på å intervjue og møte ernæringseksperter, forskere og professorer. Sammen med teamet sitt har han utarbeidet et nittitalls oppskrifter som kiler smaksløkene dine og gir deg balanserte måltider som inneholder næringsstoffer som gjør deg friskere og gir deg energi og humør til å takle alt du har lyst til å gjøre.

«Supermat er den met personlige boka jeg har skrevet, og for å kunne gjøre det har jeg lagt ut på en reise i helse og ernæring verden rundt. Jeg har benyttet meg av den tingen jeg kan best, nemlig god mat, og mitt håp er at denne boka vil inspirere og gjøre deg i stand til leve det sunneste, gladeste og mest produktive livet du kan.

Mat skal nytes, deles og hylles, og sunn og næringsrik mat bør være fargerik, fristende og gøyal. Denne boka er full av anvendelige og godt balanserte oppskrifter som virker mettende og vil pirre smaksløkene dine. Og siden jeg har lagt ned mye hardt arbeid på ernæringsfronten, kan du være trygg på at hvert eneste valg er et godt valg. Tar du med deg et lite knippe ideer videre fra boka, vil du få et nytt forhold til mat, og du vil få kunnskap om hvordan du skal foreta de riktige valgene på matfronten mesteparten av tida.»

– Love Jamie xxx

Om forfatteren:

Jamie Oliver er en verdenskjent kokk, forfatter og tv-personlighet, dette er hans 13. bok på norsk.

Jamie Oliver sjarmerte seg inn på tv-skjermen da han ved en tilfeldighet steppet inn for en av kokkene ved The River Café i London, der et team fra BBC skulle lage juleprogram. TV-stuntet ble starten på en formidabel karriere som tv-kokk og som kokebokforfatter. De fleste av Jamies bøker er utgitt på norsk.

Etter oppstarten av restauranten Fifteen har det blitt mange restauranter i og utenfor England hvor Jamie borger for kvaliteten. I de siste årene er det hans sosiale engasjement og hans nitidige arbeid for å få barn og unge til å spise sunnere og gjennom det motvirke livstruende livsstilssykdommer som har tatt det meste av hans tid. Jamie er gift med Jules og har tre barn.

Jamies SuperFood-kanal på YouTube:


De fleste som bruker denne boken vil merke at vekten går ned og humøret går opp.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.