Hjem   Om meg   Kontakt
Den mest romantiske maten til kjærestemiddag og date | Marianne de Bourg
30721
post-template-default,single,single-post,postid-30721,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Den mest romantiske maten til kjærestemiddag og date

Vil du få den den aller mest romantiske stemningen på date så er det indrefilet av okse med kantarellsaus eller tapas som gjelder.

Unngå pulled pork, krydret indisk gryte og vegetarisk lasagne. I alle fall om man skal høre på hva over 3000 norske single mener.

Romantisk mat på første date – eller romantisk aften med kjæresten

Foto: Møteplassen

Nylig spurte man medlemmene av møteplassen, en av nordens største datingsider, hvilken matrett som er den mest romantiske. De single fikk åtte ulike matretter å velge mellom, og her ser du resultatet:

1. Indrefilet av okse med kantarellsaus (26%)

2. Tapas (23%)

3. Reker, ferskt brød og aioli (21%)

4. Spaghetti med kjøttdeigsaus (10%) og sushi (10%)

5. En krydret indisk gryte (6%)

6. Pulled pork (2%) og vegetarisk lasagne (2%)

Indrefilet og tapas ligger begge i teten, med indrefilet som mennenes førstevalg og tapas kvinnenes foretrukne middag for en romantisk date.

– Indrefilet av okse med kantarellsaus, og kanskje hvert sitt glass vin til. Legg til dempet belysning, to stearinlys på bordet og koselig musikk, og du har lagt grunnlaget for en romantisk aften. Da bør du har store muligheter til å imponere din utvalgte, sier Emma Edespong fra Møteplassen.

Spørsmålene som er grunnlaget for resultatet ble besvart av 3436 norske single medlemmer av Møteplassen – en av nordens største datingsider med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Norge og Sverige.

Håper du fikk tips om hva du skal servere på date – eller til en romantisk middag med kjæresten.

Jeg blir glad om du liker bloggen.no på Facebook :0)

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.