Hjem   Om meg   Kontakt
Sursøt indrefilet av svin med ingefær, ananas og grønnsaker | Marianne de Bourg
29683
post-template-default,single,single-post,postid-29683,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Sursøt indrefilet av svin med ingefær, ananas og grønnsaker

Det asiatiske kjøkkenet byr på søte, syrlige, milde og hete smaker. Som denne herlige thaiwoken med indrefilet av svin, grønnsaker, ananas og ris. Rask og enkel å lage!

Dette er fin hverdagsmat, men også deilig mat på en fredag når man kommer sliten hjem fra jobb.

(Foto og oppskrift fra Santa Maria Norge)

Oppskrift på thaiwok med indrefilet av svin, grønnsaker, ananas og ris

Sursøt indrefilet av svin, med ingefær

(4 porsjoner)

Ingredienser

Slik gjør du:

  1. Kok nudlene i henhold til instruksjonene på pakken.
  2. Skjær svinekammen i strimler.
  3. Skjær squash i fire på langs, og skjær bort midten med frøene. Skjær i centimetertykke stykker. Skjær ananas i terninger, og del opp løken.
  4. Varm en panne og tilsett olje.
  5. Tilsett kjøttstrimlene og stek raskt i ca. 1 minutt, mens du rører om.
  6. Tilsett grønnsaker og frukt. Stek i ytterligere 2–3 minutter på høy varme.
  7. Hell i wok-saus og la det småkoke i ca. 2 minutter.
  8. Tilsett nudlene og kast om på ingrediensene i ca. 1 minutt.
  9. Topp med frisk koriander.

Håper det smaker!

Herlig om du liker og deler på Facebook.  Tusen takk :)

Marianne de Bourg er redaktør og sribent på idemagasinet.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.