Hjem   Om meg   Kontakt
Kalorikalkulator – så mye forbrenner sex  | Marianne de Bourg
29484
post-template-default,single,single-post,postid-29484,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Kalorikalkulator – så mye forbrenner sex 

Nå kan du sjekke kaloriforbruket som viser hvor mye du og din partner faktisk forbrenner under sex. En tur i dobbeltsengen kan nemlig sette fart på forbrenningen.

En mann på 84 kg forbrenner 226 kalorier ved å ha sex i misjonærstillingen i en halv time, som svarer til ca. en porsjon fårikål. Samtidig har han spart seg for 40 minutter i treningssenteret.

Heldigvis finnes det aktiviteter som er en mye mer morsom måte å forbrenne kaloriene på enn å bevege seg ut i snø, sludd og over i det lokale treningssenteret, mener den erotiske webshoppen Sinful.no, som har utviklet den uhøytidelige kalorikalkulatoren.

“Vi håper at den nye kalorikalkulatoren kommer til å motivere nordmennene til et mer aktivt og mer lekende sexliv… og så slipper man jo samtidig de dyre gebyrene i treningssenteret” sier Mathilde Mackowski, som er medeier av Sinful.no

SEX-KALKULATOR-FRA-SINFUL

I kalorikalkulatoren skriver du inn informasjon om din siste sexopplevelse, og kan deretter se hvor mange kalorier du har forbrent. Du kan også sammenligne aktiviteten med hvor mye mat du med god samvittighet har gjort deg fortjent til å nyte – alt sammen utelukkende ved å være aktiv i dobbeltsengen.

Prøv kalorikalkulatoren ved å klikke her.

Mer om forbrenning

Jeg blir glad om du liker og deler på Facebook.  Tusen takk!

Marianne de Bourg er redaktør og sribent på idemagasinet.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.