Hjem   Om meg   Kontakt
TREND: Nyheter vår 2016 fra Nordal | Marianne de Bourg
29467
post-template-default,single,single-post,postid-29467,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

TREND: Nyheter vår 2016 fra Nordal

INTERIØRTRENDER VÅR 2016

Nordal satser denne sesongen på det rå, røffe og naturlige.

  • Stikkord: Rått, rustikt, naturnære og røft. Naturen inspirerer i form, farge og stil.
  • Farger: Naturtoner og grønt
  • Materialer: Keramikk, metall, terrakotta, glass og tre

Dette er bare noen av nyhetene fra danske Nordal – en kolleksjon for den som søker det naturlige, personlig hjem med et snev av bohemluksus.

Alle bilder: Nordal

INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - blomsterbord INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - blomsterbord i sort metall INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - kommode i glass og tre INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - røff kommode i tre INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - flasker vaser INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - lampe og bilder med fjær INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - kommode stol lamper INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - pidestall INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - terrakottapotter INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - vase og glass i grønt INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - pidestall i tre INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - makramé INTERIØRTIPS Nyheter Nordal våren 2016 - slitte terrakottapotter

Det er bare å bringe naturen inn. Kanskje kommer også våren på besøk.

Jeg blir glad om du liker og deler på Facebook.  Tusen takk!

Marianne de Bourg er redaktør og sribent på idemagasinet.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.