Hjem   Om meg   Kontakt
Det lille ekstra for kropp, hud og hår akkurat nå | Marianne de Bourg
29396
post-template-default,single,single-post,postid-29396,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Det lille ekstra for kropp, hud og hår akkurat nå

Kropp og ansikt kan ha godt av en skikkelig finpuss på denne tiden av året. Det er deilig med en skikkelig rengjøring – og godt med pleie og fuktighet. 

Her er gode tips til pleie av ansikt, kropp og hår akkurat nå:

DETOX for hud, hår og ansikt

Ansiktspleie:

 1. Rens og fjern urenheter og døde hudceller.
 2. Exfolierer/skrubb.
 3. Serum som gir fuktighet.
 4. Ansiktskrem med ekstra fukt som beskytter.

SKJØNNHET Rens og rengjør hud, hår og ansikt

1. Elizabeth Arden Prevage Anti-aging Treatment Boosting Cleanser – 125 ml, 400 kr.

Fjerner urenheter, døde hudceller og forfiner hudens struktur slik at den får en frisk og strålende glød.

2. ZO Skin Health by Zein Obagi Exfoliating Polish – 65 g, 780 kr.

Fjerner døde hudceller og talg.

3. Nilens jord Face Cream Dry Skin – 50 ml, 369 kr.

Ekstra pleiende og fuktbevarende ansiktskrem til tørr og/eller sensitiv hud, eller til hud som har behov for ekstra fukt og pleie året rundt eller i vintersesongen. Med viktige B-vitaminer og antioksidanter samt effektive fuktgivende ingredienser som hyaluronsyre, Sodium PCA og Saccharide Isomerate som også reduserer rødme.

4. Weleda Evening Primrose Age Revitalising Concentrate – 30 ml, 449 kr.

Et silkemykt serum til ansiktet som gir huden din et boost med fuktighet. Et serum som roer ned irritasjoner i huden og forbedrer hudens fasthet slik at den får en ny fin glød. Pleier effektivt hudirritasjoner og tørre partier, samtidig fremmer dette serumet cellefornyelse, reduserer alderstegn og rynker.

5. Nilens jord Serum Multi Actives – 30 ml, 359 kr.

Eksklusivt serum med multiaktive virkestoffer fra Vitamin C, Vitamin E, og Panthenol, Omega 3- og -6 fettsyrer samt mineraler (Corallina Officinalis Extract og Algue Bleue Powder) optimerer effektivt effekten av den daglige ansiktskremen og bevarer en sunn og balansert tilstand i huden. Naturlig hyaluronsyre binder fukten til hudens celler og har en effektiv fuktighetsbevarende effekt.

Kropp og hår:

Rengjør kroppen med milde produkter som gjenfukter i vintersesongen..

 1. Exfolierer/skrubb kroppen.
 2. Sørg for ekstra fukt og pleie.
 3. Plei håret litt ekstra.
 4. Bruk C-vitamin og sink for hud, hår og immunforsvar.

Detox og vårrengjøring av ansikt, hud og hår

1. Weleda Pomegranate Regenerating Body Wash – 200 ml, 139 kr.

En mykgjørende luksuriøs dusjkrem basert på økologisk kaldpresset olje fra granateple. Dusjkremen rengjør mildt, gjenfukter og gir en naturlig glød uten å tørke ut huden. Granateple er rik på antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler.

2. Beauté Pacifique Body Scrub – 200 ml, 359 kr.

Exfolierer mildt, og fukter ved hjelp av runde perler. Påføres på fuktig hud ved hjelp av sirkulære bevegelser – perlene vil med dette løsne døde hudceller på hudens overflate. Fukter og mykgjør huden som en body lotion. Huden etterlates med en frisk og ungdommelig glød.

3. SHIFT SuperSink – 80 tbl, 135 kr.

Shift er en unik serie med høykvalitetsprodukter hvor kildene til de sterke råvarene først og fremst kommer fra naturen. Sink er viktig for vekst og vedlikehold av frisk og sunn hud. Bedrer også immunforsvaret.

4. ghd advanced split end therapy – 100 ml, 399 kr.

Et leave-in produkt som aktiveres av varmen fra din styler. Produktet pleier håret, forebygger slitasje og lukker splittede tupper. Håret ditt blir glattere, mykere og mer skinnende. Holder i opp til 10 hårvasker.

5. SHIFT SuperNaturlig- C – 60 tbl, 259 kr.

Et naturlig C-vitamin fra stikkelsbæret Amalika. Et råsterkt tilskudd som er svært næringsrikt, men samtidig mild mot magen.

Trening i vinterkulda:

Mye dusjing tørrer ut huden.

 1. Bruk produkter som renser mildt og fukter.
 2. Bruk eterisk olje som virker varmende og beskyttende på musklene, forhindrer stivhet og spenthet.
 3. Bruk gode deodoranter som er skånsomme for huden.

Vårrengjøring og detox av ansikt, hud og hår

1. Weleda Arnica Massage Oil, 100 ml, 219 kr.

En av de eldste produktene i Weleda sortimentet og enda i dag produsert med orginal oppskrift fra 1923. Denne oljen en av de mest solgte Weleda produktene, en favoritt blant profesjonelle atleter og terapauter. Oljen øker blodsirkulasjonen og virker varmende, påføres oljen før fysisk aktivitet vil den beskytte musklene under aktivitet og påføres den etter vil den holde musklene varme og forhindre stivhet og spenthet. Arnica Massage Oil egner seg også til idrettsskader, slag og støt og kan gjøre at blåmerker og blodoppsamlinger forsvinner raskere.

2. Weleda Arnica Sports Shower Gel, 200 ml, 119 kr.

En oppfriskende dusjgelé som inneholder økologisk Arnica. Perfekt etter en treningsøkt, og gir en oppkvikkende følelse til huden. Lavendel roer ned samtidig som rosmarin gir liv til kroppen. En frisk og pleiende dusjgel som gir mye fuktighet. Dusjgelen passer både kvinner og menn.

3. Sanex Dermo Pro Hydrate, 250 ml, 36,90 kr.

Fuktighetskrem til senitiv hud. Styrker sensitiv huds naturlige beskyttelsesbarriere. Gir fukt, pH balanse, beskyttelse.

4. Sanex DeoRoll Dermo Invisible, 50 ml, 36,90 kr.

Deodorant som styrker sensitiv huds naturlige beskyttelsesbarriere. Effektiv beskyttelse i 24 timer.

5. Beautè Pacifique Pit Stop Deo, 50 ml, 275 kr.

En biologisk virkende Roll-On deodorant som hjelper mot transpirasjonsplager (svette) og ubehagelig svettelukt. Bruk gjerne PIT STOP forebyggende etter behov, så huden holdes frisk og tørr i lange perioder.

Tips gjerne venner på Facebook.  Tusen takk!

Marianne de Bourg er redaktør og sribent på idemagasinet.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.