Hjem   Om meg   Kontakt
TREND: Nyheter vår 2016 fra Bloomingville | Marianne de Bourg
29323
post-template-default,single,single-post,postid-29323,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

TREND: Nyheter vår 2016 fra Bloomingville

INTERIØRTRENDER VÅR 2016

Bloomingville satser denne sesongen på myke former og farger på produkter i den typiske skandinaviske stilen.

  • Stikkord: Lyst, lett, enkelt og feminint. Moderne skandinavisk med en feminin touch og 70-tallstvist.
  • Farger: Rosa, pudder, grått, hvitt, metallisk.
  • Materialer: Kurv/rotting, messing/gull, marmor, tre og keramikk.

Fargen rosa, utropt til Årets Farge 2016 av Fargerike-kjeden, gir en feminin touch og er med på å myke opp produktene i stram dansk design. De enkle og minimalistiske produktene i messing, marmor og makramé mykes også opp av runde former i retro stil.

Alle bilder: Bloomingville

INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---servise-i-rosa-og-gull INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---keramikkservise INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---kjøkkenredskaper-i-marmor-og-messing INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---servise-og-kaffeboks-i-kobber INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---lampe INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---marmorbord INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---lampe-og-ananasINTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---lampe-og-ananas INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---rottingstol-lampe-skinn INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---sofa-puff-messingbord INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---stol INTERIØRTIPS-Nyheter-Bloomingville-våren-2016---til-arbeidsrommet

Bloomingville fås kjøpt i utvalgte interiørbutikker over hele landet, samt på nett hos blant annet RoyalDesign.no, room21.no, scandinaviandesigncenter.no og hos ting.no

Håper du ble inspirert! Lik og del gjerne på Facebook. Tusen takk :)

Marianne de Bourg er redaktør og sribent på idemagasinet.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.