Hjem   Om meg   Kontakt
Julens søte saker: 36 oppskrifter på litt sunnere julegodter | Marianne de Bourg
28663
post-template-default,single,single-post,postid-28663,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Julens søte saker: 36 oppskrifter på litt sunnere julegodter

Hva sies om brente mandler uten sukker, sukkerfri marsipan, lavkarbo konfekt og hjemmelaget melkefri hvit sjokolade?

Det er hyggelig å kunne servere sunnere julegodt også til dem som har diabetes, som ikke tåler melkeprodukter eller gluten. Eller som av andre grunner er nødt til å unngå vanlig julegodt.

Her får du 30 oppskrifter på alternativt julegodteri som smaker kjempegodt!

JULENS-SØTE-SAKER---konfekt,-marsipan,-trøfler,-risboller,-karameller

PÅ BILDET:  1. Energibomber – sukkerfrie konfektkuler på 1-2-3 / 2. Brente mandler uten sukker // 3. Sukkerfri lavkarbo konfektkake med karamellfyll og sjokoladetrekk // 4. Marsipan med dadler som søtning // 5. Gojikonfekt // 6. Lakristrøfler // 7. Sjokoladekuler med peanøttsmak // 8. Marsipan med agavenektar // 9. Hvit sjokolade med lystfremmende egenskaper

Marsipan

Trøfler, konfekt og annet smågodt

Hjemmelaget sjokolade

Brente mandler

Karameller

Marengs

Håper du fant noe du likte! Er det andre julegodterier du kunne tenke deg sunnere varianter av, fortell gjerne i kommentarfeltet :)

Om du likte dette, og kjenner noen som trenger tips til sukkerfritt, melkefritt eller glutenfritt julegodt, er jeg takknemlig for at du deler den og liker den på Facebook eller andre sosiale medier. Tusen takk!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.