Hjem   Om meg   Kontakt
BORDDEKKING: Sort, hvitt og stramt – men ikke kaldt! | Marianne de Bourg
28189
post-template-default,single,single-post,postid-28189,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

BORDDEKKINGSTIPS: Sort, hvitt og stramt – men ikke kaldt!

Sort og hvitt, stramt og elegant, men også frodig. Når du liker det minimalistisk, men allikevel ønsker et lunt og hyggelig julebord.

For at det sort-hvite bordet skal føles varmt og innbydende, er trikset å dekke det frodig, bruke ulike mønstre – og lag på lag med tekstiler. Små innslag av linbeige gir også varme til bordet.

BORDDEKKINGSTIPS - bord i stilen Nordic Christmas fra Stoff & Stil

(Klikk for større bilde) Foto: Stoff & Stil

Slik dekker du et lignende bord:

  • Stikkord: Nøytralt, røft og naturlig. Dempet, sofistikert i nordisk stil.
  • Farger: Sort, hvitt og linbeige. Sort og hvitt strammer og skaper kontrast, beige luner.
  • Dekketøy: Røft servise i stengods. Keramikkvaser med ulike mønstre og strukturer.
  • Servietter: Linserviett i tykke lag på hver kuvert.
  • Dekor: Den herlig miksen av mønstre i lag på lag med tekstiler er det som “gjør” dette bordet.
  • Blomster: Enkle grener, hentet i hagen eller fra blomsterhandleren, understreker den naturlige stilen.

Håper du ble inspirert! Takk til Stoff & Stil for herlig bordinspirasjon.

Hva skal stå på menyen?

Kan det friste med kjøttboller med gammeldags rødkål? Dette er en vri på de tradisjonelle medisterkakene og surkål. En lekker og inspirerende rett som skaper den rette julestemningen.

Fem smakfulle småretter med fenalår i ny drakt er også deilig førjulsmat.

Om du likte bordet, er jeg takknemlig for at du deler og liker på Facebook.  Tusen takk!

Marianne de Bourg er redaktør og sribent på idemagasinet.no

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.