Hjem   Om meg   Kontakt
Vinyl er årets store comeback | Marianne de Bourg
28074
post-template-default,single,single-post,postid-28074,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Vinyl er årets store comeback

Årets julegave til han?

De yngre lar seg friste av en musikalsk reise i tiden, og foreldre dyrker nostalgien. Nå kommer verdens mestselgende vinylspiller, Crosley Cruiser, til Norge.

Vinylspillere har lenge vært utilgjengelig for et bredt publikum. De fleste moderne spillere har vært tilpasset DJ-er og vintage platespillere er sjelden vare og har vært vanskelige å finne – frem til nå.

Crosley-Cruiser-vinylspiller

Foto: Produsenten

Etter å ha tatt det amerikanske og britiske markedet med storm, inntar verdens mestselgende vinylspiller, Crosley Cruiser Portable Turntables, det norske markedet.

Platespillerens store suksess er ikke uten grunn. Crosley Cruiser er både nostalgisk og trendy. Den koffertliknende platespilleren er laget av tre og innbundet i lær. Platespillerens innebygde stereohøyttalere lar deg høre på musikk uten at du må koble den til et høyttalersystem.

I tillegg kan du enkelt koble telefonen din til platespilleren for å høre på din digitale musikk. Platespilleren byr dermed både på et unikt design, og en tretrinns funksjonalitet som alle kan dra nytte av.

Crosley Cruiser:

  • Gjør den varme, rike lyden av vinyl tilgjengelig i et mobilt musikkformat.
  • Har tre funksjoner i én: Platespiller, høyttaler og spiller din digitale musikk.
  • Kan enkelt kobles til telefonen din for å spille av din digitale musikk.
  • Den har innebygde høyttalere slik at du slipper å koble den til eksterne.
  • Er bærbar: Kofferten med håndtak gjør at du lett kan ta den med deg på fest eller til en venn.

Crosley Cruiser kommer i fargene rød, sort, blå, grønn, rosa, tweed, oransje og turkis og selges for kr 990 på Platekompaniet. Se forhandleroversikt på platekompaniet.no for å finne din nærmeste forhandler.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.